Un nou investitor in Parcul Industrial Eurobusiness II

Un nou investitor in Parcul Industrial Eurobusiness II

Joi, 13 Ianuarie 2022

Un nou investitor in Parcul Industrial Eurobusiness II
Agentia de Dezvoltare Locala Oradea (ADLO) anunta un nou investitor in Parcul Industrial Eurobusiness II.

Este vorba despre societatea Drauber SRL careia i-a fost atribuita o parcela de 21.540 mp pe baza depunerii unei Scrisori de Intentie si a parcurgerii procedurii de negociere directa, desfasurata la finalul lunii octombrie 2021.

Contractul privind investitia s-a semnat in data de 11.01.2022, de catre reprezentantii Societatii ADLO SA. si reprezentantii societatii respective, pentru realizarea unui depozit frigorific (depozitare produse alimentare la temperatura controlata) in suprafata de 11.200 mp si birouri administrative.

Valoarea investitiei asumate este de 14 milioane euro, urmând a fi create 20 de locuri de munca.

Compania activeaza din anul 2013 in domeniul "Activitati conexe transportului rutier de marfuri", fiind rezident din anul 2021 cu un proiect similar in parcul industrial Parcul Industrial Eurobusiness II.

Incepând cu anul 2022, investitorul  si-a exprimat intentia de a desfasura in zona industriala a orasului activitatile de depozitare produse la temperature controlata, activitati de cross-dock, picking si distributie, specifice domeniului de activitate si a oricaror altor activitati conforme cu Regulamentul de functionare al parcului industrial.

 

 


Sursa: Primaria Oradea

Comentarii: