Simona Halep a pierdut prima pozitie in clasamentul mondial, dupa ce a fost invinsa in optimi la Australian Open

Marti, 22 Ianuarie 2019

Simona Halep a pierdut prima pozitie mondial, iar cea care o depaseste in clasament este Petra Kvitova. Petra Kvitova a invins-o pe jucatoarea Ashleigh Barty, cu scorul de 6-1, 6-4, calificandu-se in semifinale la Australian Open 2019. Astfel, Kvitova o depaseste pe Simona Halep in clasamentul mondial, care s-a aflat timp de 64 de saptamani […]
Post-ul Simona Halep a pierdut prima pozitie in clasamentul mondial, dupa ce a fost invinsa in optimi la Australian Open apare prima data in Stiri Oradea.
 Simona Halep a pierdut prima pozitie mondial, iar cea care o depaseste in clasament este Petra Kvitova.
Petra Kvitova a invins-o pe jucatoarea Ashleigh Barty, cu scorul de 6-1, 6-4, calificandu-se in semifinale la Australian Open 2019. Astfel, Kvitova o depaseste pe Simona Halep in clasamentul mondial, care s-a aflat timp de 64 de saptamani pe prima pozitie.
Kvitova a urcat pentru moment, pe primul loc in ierarhia mondiala, avand un punctaj de 5.770 de puncte, fata de Halep, care a adunat 5.582 de puncte, fiind despartie doar de 188 de puncte.
In acest moment, in top 3 al clasamentului WTA se situeaza dupa cum urmeaza:

1. Petra Kvitova 5.770 puncte

2. Simona Halep 5.582 puncte

3. Naomi Osaka 5.460 puncte
Post-ul Simona Halep a pierdut prima pozitie in clasamentul mondial, dupa ce a fost invinsa in optimi la Australian Open apare prima data in Stiri Oradea.Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: