Reprezentantii municipalitatii au participat la deschiderea noului an scolar

Marti, 10 Septembrie 2019

Reprezentantii municipalitatii au participat la deschiderea noului an scolar
Cu ocazia inceperii noului an scolar, viceprimarii Florin Birta si Mircea Malan au participat luni, 9 septembrie, la momentele festive ale scolilor si liceelor oradene. Duminica, 8 septembrie, primarul Ilie Bolojan a fost prezent la deschiderea festiva a anului scolar de la Liceul "Don Orione" unde a urat, in numele Primariei Oradea, mult succes in noul an scolar, putere de munca si rezultate bune tuturor elevilor.

Viceprimarul Florin Birta a participat la festivitatea de deschidere de la Colegiul National „Emanuil Gojdu" si Scoala Oltea Doamna. In ambele institutii i-a felicitat pe profesori pentru pregatirea copiilor si a subliniat ca noul an scolar este un moment aniversar pentru ambele institutii pentru ca in acest an sarbatoresc 100 de ani de existenta. Legat de acest centenar, viceprimarul a reamintit ca Primaria Oradea se implica in organizarea evenimentelor dedicate acestor aniversari si i-a invitat pe cei prezenti la reamplasarea statuii lui Emanuil Gojdu in data de 5 octombrie, in Parcul 1 Decembrie.

Viceprimarul Mircea Malan a fost prezent la momentele festive de la Liceul Teologic Baptist Emanuel si de la Colegiul National „Onisifor Ghibu", unde le-a urat tuturor celor care au inceput astazi scoala mult succes, putere de munca, sanatate si toate cele bune. In discursul sau, Mircea Malan a spus ca stie cât de emotionant este pentru un elev deschiderea noului an scolar, deoarece isi aduce aminte cât de mult astepta in copilarie sa-si revada prietenii si colegii, totodata, vede si la cei doi copii ai sai cât de bucurosi sunt ca se reintorc pe bancile scolii. Viceprimarul s-a adresat si profesorilor, multumindu-le pentru dedicatia profesionala cu care se adreseaza fiecarui elev in parte si le-a dorit multa sanatate si rabdare in anul scolar 2019-2020.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: