Lucrari de dezinsectie si dezinfectie in Oradea - etapa a II-a

Vineri, 22 Mai 2020

Lucrari de dezinsectie si dezinfectie in Oradea - etapa a II-a
In vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (tântari, muste etc.) in faza de adult si larve, Primaria Municipiului Oradea anunta locuitorii ca in perioada 25.05.2020 - 30.05.2020, se executa prin tratament la sol lucrarea de dezinsectie  (etapa a II-a) in zonele publice, spatii verzi si cursurile de apa si tratamente fitosanitare la arbori si arbusti din parcuri, scuaruri, aliniamente stradale si zonele verzi din cvartalele de locuit de pe raza Municipiului Oradea.

Produsele ce urmeaza a fi folosite pentru activitatea de DEZINSECTIE sunt:

EXIT 25 SC - insecticid special conceput pentru combaterea tântarilor adulti si VECTOBAC WG - produs insecticid special conceput pentru combaterea tântarilor aflati in stadiul de larva. Produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi si Xn de toxicitate si se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana.

Pentru activitatea de TRATAMENTE FITOSANITARE: Calypso 480 SC, Topsin 70 WDG, Nissorum 10 WP, Fastac Active, Systhane Forte - produse specifice omologate de Ministerul Agriculturii.

Totodata, recomandam populatiei sa evite contactul insecticidului cu ochii.

In caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioada imediat urmatoare, care se va comunica prin presa.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: