Concert Marius Dobra Blues Band


Duminica, 29 Mar 2020, ora: 19:30
Oradea, Bavaria Underground

Concert Marius Dobra Blues Band
Marius Dobra Blues Band va reprezenta Austria la cel mai important concurs de blues de pe continent, European Blues Challenge 2020, care va avea loc in perioada 17-18 aprilie la Zaadam in Tarile de Jos (Netherlands).

Chitarist autodidact, Marius Dobra s-a impus in lumea buna a blues rock-ului european datorita originalitatii si compozitiilor personale, in detrimentul coverurilor consacrate. Casatorit, tata a trei copii, muzicianul este o vedeta a festivalurilor vieneze, ultima participare importanta fiind la Viena Blues Spring Festival.

Marius Dobra Blues Band inseamna: Marius Dobra (voce, chitara), Roman Kovacs (chitara bass), Matthias Ihrybauer (clape) si Martin "Schutzi" Wagner (tobe).
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Pentru informatii suplimentare:
https://www.iabilet.ro/bilete-oradea-concert-marius-dobra-blues-band-50739/