Din cauza unei noi avarii, se intrerupe iar furnizarea apei calde si a incalzirii la cele 10 puncte termice oprite ieri

Miercuri, 13 Ianuarie 2021

Din cauza unei noi avarii, se intrerupe iar furnizarea apei calde si a incalzirii la cele 10 puncte termice oprite ieri
Pentru remedierea unei noi avarii aparute la vanele de la reteaua termica primara, tot in zona intersectiei strazilor Decebal cu Dacia, incepând de azi, 12 ianuarie 2021, ora 11.00, Termoficare Oradea intrerupe furnizarea serviciilor de incalzire si apa calda pentru consumatorii alimentati din punctele termice 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613.

Ca si in cazul avariei remediate ieri, sunt afectati consumatorii alimentati prin intermediul punctelor termice proprii situate in zona strazilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Ostasilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Decebal, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei, Pacii.

Este posibil ca si la celelalte puncte termice situate in Municipiul Oradea si localitatea Sinmartin sa apara probleme in asigurarea parametrilor de furnizare a agentului termic pentru incalzire si apa calda.

Atât avaria de ieri cât si cea de azi au fost generate de defectiuni ale vanelor de racord ale punctului termic 218, vane aflate in perioada de garantie.

Termoficare Oradea a anuntat ca estimeaza reluarea furnizarii agentului termic cel târziu pâna mâine, 13.01.2021, ora 23.30, echipele de interventie depunând toate eforturile pentru a remedia avaria in cel mai scurt timp posibil.

Pentru informatii suplimentare, clientii Termoficare Oradea pot apela dispeceratul de urgenta TelVerde 0 800 070 800 (numar apelabil gratuit din toate retelele fixe si mobile) sau pot consulta aplicatia TermoAlert interfatata pe pagina web www.termoficareoradea.ro .

*

Termoficare Oradea a anuntat in aceasta seara ca, urmare a finalizarii lucrarilor de remediere a avariei din zona intersectiei strazilor Decebal cu Dacia, incepând cu ora 17.00, s-a reluat treptat furnizarea agentului termic pentru apa calda si caldura pentru punctele termice afectate.

Echipele de lucru ale companiei au ramas in teren pentru verificarea punctelor termice si executia ultimelor manevre de echilibrare a sistemului.  Se estimeaza ca in cursul acestei seri toate punctele termice din municipiul Oradea si localitatea Sinmartin vor furniza energia termica in parametrii de functionare contractuali.

Termoficare Oradea isi cere scuze clientilor pentru disconfort si le multumeste pentru intelegere.


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: