Din cauza unei avarii, se intrerupe furnizarea apei calde si a incalzirii pentru 10 puncte termice

Din cauza unei avarii, se intrerupe furnizarea apei calde si a incalzirii pentru 10 puncte termice

Marti, 12 Ianuarie 2021

Din cauza unei avarii, se intrerupe furnizarea apei calde si a incalzirii pentru 10 puncte termice
Termoficare Oradea a transmis un comunicat pe care il redam mai jos:

Pentru remedierea unei avarii aparute la reteaua termica primara, in zona intersectiei strazilor Decebal cu Dacia, incepând de azi, 11 ianuarie 2021, ora 14.00, se intrerupe furnizarea serviciilor de incalzire si apa calda pentru consumatorii alimentati din punctele termice 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613. In urma acestei avarii sunt afectati si consumatorii alimentati prin intermediul punctelor termice proprii situate in zona strazilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Ostasilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Decebal, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei, Pacii. Este posibil ca si pentru celelalte puncte termice situate in Municipiul Oradea si localitatea Sinmartin sa apara probleme in asigurarea parametrilor de furnizare a agentului termic pentru incalzire si apa calda.

Estimam ca reluarea furnizarii agentului termic se va realiza mâine, 12.01.2021, pâna la ora 23.30.                               

Va asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru a remedia avaria in cel mai scurt timp posibil.

Pentru informatii suplimentare, clientii nostri pot apela dispeceratul de urgenta   TelVerde 0 800 070 800 (numar apelabil gratuit din toate retelele fixe si mobile) sau pot consulta aplicatia TermoAlert interfatata pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

*

Termoficare Oradea a anuntat in aceasta seara ca au fost finalizate lucrarile de remediere a avariei din zona intersectiei strazilor Decebal cu Dacia si, incepând cu ora 23.00, se va relua treptat furnizarea agentului termic pentru apa calda si caldura pentru punctele termice afectate.

 

 


Sursa: Primaria Oradea

Comentarii: