Continua campania de distribuire a recipientelor pentru sticla si a sacilor pentru hartie

Miercuri, 31 Mai 2023

Continua campania de distribuire a recipientelor pentru sticla si a sacilor pentru hartie
Pentru a veni in intâmpinarea clientilor din Oradea care nu si-au ridicat recipientele verzi pentru colectarea sticlei si sacii albastri pentru hârtie si carton, RER Vest le distribuie in cele doua puncte de colectare separata din oras, dar si la sediu. 

Oradenii de la case pot intra in posesia recipientelor pentru colectarea celor doua noi fractii in baza cartii de identitate a titularului. Mai mult, in aceasta campanie, localnicii care au contract de ridicare a deseurilor reciclabile din saci vor primi si a doua rola de saci galbeni.

Din 3 iulie, data la care intra in vigoare noul calendar de colectare care include fractiile noi, sacii galbeni vor fi folositi exclusiv pentru depozitarea plasticului si metalului.

Programul punctelor de colectare selectiva a deseurilor de pe str. Thurzó Sándor si str. Uzinelor este de luni pâna sâmbata, intre orele 8 - 20.

Programul Biroului Contracte - strada Tudor Vladimirescu nr. 79 (intrare din str. W. Shakespeare):

-       Luni, miercuri, vineri orele 8 - 16

-       Marti, joi orele 8 - 17.

Reamintim ca, de la inceputul lunii iulie, in Oradea deseurile vor fi colectate pe cinci fractii. Ambalajele din sticla se vor colecta in recipientul verde de tip galeata, plasticul si metalul se vor depozita in sacul galben, hârtiile si cartoanele uscate in sacul albastru, iar deseurile biodegradabile se vor pune in pubela maro, fara a fi depozitate in saci din plastic. In pubela neagra vor fi colectate doar deseuri menajere reziduale.  

 

  Pentru a veni in intâmpinarea clientilor din Oradea care nu si-au ridicat recipientele verzi pentru colectarea sticlei si sacii albastri pentru hârtie si carton, RER Vest le distribuie in cele doua puncte de colectare…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: