Cafea ieftina si buna in centrul Oradiei!

Miercuri, 11 Septembrie 2019

De marti, 10 septembrie, oradenii care iubesc cafeaua au la dispozitie o noua cafenea in centrul orasului, vizavi de magazinul Dioda. Fata de cafenelele deja existente, ,,5 to go" are preturi modice, iar programul incepe la ora 7.00. Ideea de baza a cafenelei este de a oferi cafea pentru acasa si pentru birou, spatiul din […]
The post Cafea ieftina si buna in centrul Oradiei! appeared first on Presa Oradea.
 De marti, 10 septembrie, oradenii care iubesc cafeaua au la dispozitie o noua cafenea in centrul orasului, vizavi de magazinul Dioda. Fata de cafenelele deja existente, ,,5 to go" are preturi modice, iar programul incepe la ora 7.00.
Ideea de baza a cafenelei este de a oferi cafea pentru acasa si pentru birou, spatiul din interior fiind limitat.

,,Cel mai important este conceptul de fix price, unic in Romania, 5 sau 10 lei pentru o cafea. Suntem primii care am pus personaje pop-art pe pahare, cafeau este o combinatie de 70% arabica si 30% robusta, prajita special pentru noi in Italia.



Avem gama noastra speciala ,,Private label" pentru acasa, cu diferite siropuri care dau un gust special cafelelor"

a spus Laurentiu Badila, director zonal.
Im prezent, ,,5 to go" are 130 de locatii, business-ul fiind concentrat 70% pe Bucuresti si 30% in provincie.


,,In Oradea este prima cafenea dintr-un lant de cinci, cate urmeaza sa mai deschidem in urmatorii doi ani. Urmatoarea va fi la Auchan si alte trei in cartiere. Avem deja trei cupluri care s-au intors din Anglia si aleg sa lucreze la noi, in tara.
Avem o gama larga de produse, nu doar cafea ci si dulciuri, sendvisuri, freshiuri, snacksuri, sucuri si produse vegane. 80% din produse sunt 5 lei iar la banii astia bei o cafea foarte buna.



E printre primele locatii care se deschid in Oradea, la 7.00 dimineata, spatiul este prietenos. Imi doresc mult sa avem succes aici"

a spus Radu Savopol, fondator ,,5 to go".
Ichim Vasilica
The post Cafea ieftina si buna in centrul Oradiei! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: