Știri Oradea: Ziua Națională, marcată la Oradea printr-un ceremonial militar - religios

Joi, 24 Noiembrie 2022

Știri Oradea: Ziua Națională, marcată la Oradea printr-un ceremonial militar - religios
Cu prilejul Zilei Nationale a României, Primaria Municipiului Oradea invita oradenii sa se bucure de sarbatoarea tuturor românilor, atât prin participarea la manifestarile oficiale dedicate acestui eveniment, cât si prin gustarea traditionalului meniu de 1 Decembrie, fasole cu ciolan si varza murata.

Festivitatile vor debuta la ora 10:00, la Statuia Regelui Ferdinand din Piata Unirii, cu o ceremonie militara si religioasa, cât si cu alocutiuni, urmate de festivitatea depunerilor de coroane, jerbe si buchete de flori.

De la ora 11:00, dupa finalizarea ceremonialului oficial, tot in Piata Unirii, pe platoul de lânga Biserica Sfântul Ladislau, va incepe distribuirea meniului traditional - fasole cu ciolan si varza murata, prin grija militarilor din cadrul Centrului 54 Comunicatii si Tehnologia Informatiei din Oradea. Meniul traditional va putea fi ridicat de la cele doua puncte de distributie pe care Garnizoana Oradea le va organiza in zona mentionata.

In acest an, Primaria Oradea, cu sprijinul Garnizoanei Oradea, va pregati pentru oradeni 2.700 de portii de mâncare gatite la popota militara. Mentionam, pe aceasta cale, ca vor fi distribuite maximum 3 portii/persoana.

Va asteptam!

La multi ani, România !

La multi ani, Oradea !

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: