Știri Oradea: Se pot face înscrieri pentru festivalul copiilor de 1 iunie, din Cetatea Oradea

Vineri, 13 Mai 2022

Știri Oradea: Se pot face înscrieri pentru festivalul copiilor de 1 iunie, din Cetatea Oradea
Pregatirile sunt in toi pentru o noua editie a celui mai colorat si distractiv festival pentru copii din judetul Bihor, in Cetatea Oradea!

Programul evenimentului va include o multitudine de activitati si atractii pentru copii, spectacole de teatru, jocuri si jonglerii, baloane, ateliere de creatie, standuri cu dulciuri si multe alte surprize.

Inscrierile pentru cei care doresc sa ofere atractii in cadrul Festivalului Copiilor Oradea au inceput in data de 11 mai. Cei interesati sa se alature evenimentului se pot inscrie online pe site-ul www.festivalulcopiilororadea.ro, pâna la data de 18.05.2022, ora 12:00.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie sa urmeze toti pasii din formularul de inscriere disponibil online, respectiv sa completeze toate informatiile solicitate in câmpurile dedicate (informatii despre companie, produsele comercializate, informatii cu privire la persoana de contact etc.), sa incarce documentele solicitate in formularul de inscriere si sa furnizeze informatii cu privire la tipul de amplasament vizat si puterea instalata necesara functionarii.

Sunt disponibile 15 amplasamente - atractii / activitati / instalatii gonflabile.

ELEMENTE DE PRET

Pentru comerciantii din zona de atractii / activitati / instalatii gonflabile se va aplica taxarea pe baza de comision din vânzari, dupa cum urmeaza:

- Comision de 16% din totalul vânzarilor fara TVA (vânzari propriu-zise si prestari de servicii), realizate de catre colaborator in cadrul Festivalului Copiilor, comision la care se adauga TVA in cota de 19%. Astfel, comisionul cuvenit organizatorului se va calcula dupa cum urmeaza: [ (z x 16%) + 19%] unde z = totalul vânzarilor, fara TVA.

- Taxa de instalare: 500 lei + TVA. Taxa acopera racordul la utilitati si consumul participantilor pe toata perioada evenimentului.

PROCEDURA DE ATRIBUIRE

Etapa I - Depunerea solicitarilor de participare, prin intermediul formularului online;

Etapa II - Centralizarea ofertelor si stabilirea ofertantilor calificati;

In situatia in care un ofertant nu indeplineste una sau mai multe dintre cerintele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate in formularul de inscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat;

Etapa III - Atribuirea se va face in functie de specificul fiecarui comerciant si de necesitatile evenimentului. Daca vor fi mai multi solicitanti cu acelasi specific decât numarul disponibil, se va face licitatie;

Etapa IV - Instalare si montaj;

Etapa V - Desfasurarea Festivalului Copiilor Oradea, 1 iunie 2022;

Etapa VI - Demontare si curatenie in spatiu.


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: