Știri Oradea: Primăria Oradea își așteaptă colindătorii

Joi, 24 Noiembrie 2022

Știri Oradea: Primăria Oradea își așteaptă colindătorii
Dupa doi ani de pandemie, retraim bucuria de a fi impreuna: Primaria Oradea isi deschide larg portile si isi asteapta colindatorii (grupuri de copii si scolari de la unitatile de invatamânt, grupuri vocale organizate, coruri bisericesti, etc.), cu ocazia Sarbatorilor de Iarna 2022.

Colindatorii vor fi asteptati de Mos Craciun, in Sala Traian Mosoiu, in perioada 12-16 decembrie 2022, intre orele 9.30-13.00.

Programarea si inscrierea se fac in perioada 25 noiembrie - 7 decembrie, prin depunerea unei solicitari la ghiseele din Centrul pentru Relatii cu Publicul de la parterul cladirii Primariei Oradea (in Piramida).

Solicitarea trebuie sa contina date cu privire la grupul de colindatori: denumirea institutiei, nume-prenume si telefon coordonator colindatori, data si ora solicitata si confirmata telefonic pentru prezenta la colindat, numarul de participanti, stampila unitatii (dupa caz).

Prealabil depunerii cererii de inscriere, pentru stabilirea clara a zilei si orei când se doreste prezenta colindatorilor la Primarie, rugam coordonatorii grupurilor sa contacteze responsabilul desemnat cu centralizarea solicitarilor din cadrul institutiei, la numarul de telefon fix 0259.437.000 sau mobil 0771.329.146, in acest fel eliminând orice risc de suprapunere la aceeasi ora a mai multor grupuri de colindatori.

Pentru a putea asigura fiecarui grup de colindatori posibilitatea de a ne colinda, rugam conducerile unitatilor de invatamânt sa se limiteze la maximum trei grupe (clase) de elevi/unitate de invatamânt, iar programul de colinde sa nu depaseasca 10 minute/grup.

Va multumim!

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: