Comedia de cinci stele “Un barbat pentru Sara” vine la Oradea la inceputul lunii Decembrie

Spectacolul de teatru cu sute de reprezentaţii în toată tara, “Un barbat pentru Sara”, va ajunge pe 3 decembrie la Oradea la Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru a aduce zâmbetul şi voia bună în rândul orădenilor.

Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situatiile stranii si comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York, au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai trăznită mătuşa din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice preţ să îşi mărite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singură avocată de succes din New York. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, "cu o lovitură la mansardă", îi livrează tineri atrăgători Sarei. Plecând de la această premiză intră în scena actorul Andi Vasluianu, care trebuie sa treacă de la inconstienţă la bărbatul îndragostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfecta. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, acestea putând fi descoperite doar dacă luaţi decizia de a fi spectatori la această piesă de teatru.

  Piesa “Un barbat pentru Sara” promite publicului două ore de amuzament, alături de o distribuţie de excepţie din care fac parte nume recunoscute ale teatrului romanesc: Emilia Popescu, Constantin Cotimanis, Diana Cavallioti, Andi Vasluianu şi Andreea Vasile.

  Biletele au fost puse în vânzare la Casa de bilete a institutiei, dar şi online prin intermediul site-ului www.blt.ro