Cele mai ieftine și cele mai scumpe sloturi cu jackpot pe care le poți juca online

Mulți jucători visează la câștiguri mari în cazinourile online. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, aceștia sunt jucătorii care nu au la dispoziție sume mari pentru a fi cheltuite la jocurile de noroc. Din această perspectivă, este destul de important care este costul jocurilor. Cum cele mai iubite variante dintr-un cazino sunt sloturile, vom vedea în continuare care sunt cele mai ieftine și cele mai scumpe jocuri de slot, pentru ca data viitoare când accesezi 888 Casino să poți alege în cunoștință de cauză.

Cele mai ieftine sloturi online cu jackpot

Deși următoarele sloturi nu sunt gratuite, cu siguranță ele sunt accesibile, mai ales dacă ținem cont de promisiunile de câștiguri mari. Așadar, merită să le dai o șansă!

1. Hall of Gods

Dezvoltat de NetEnt, Hall of Gods este unul dintre multele sloturi online care se concentrează asupra temei zeilor nordici. A devenit printre cele mai populare jocuri de acest gen datorită jackpot-ului său masiv.

Acest slot cu cinci role și 20 de linii de plată are de fapt trei jackpot-uri progresive, inclusiv premii Mini, Midi și Mega. Poți vedea valorile pentru fiecare dintre aceste plăți în colțul din dreapta sus al ecranului.

Trebuie să declanșezi runda bonus pentru a juca pentru premiile Mini, Midi și Mega, iar bonusul este declanșat prin aterizarea de trei simboluri scatter oriunde pe role.

Runda bonus este activă atâta timp cât utilizezi toate cele 20 de linii de plată. Având în vedere că trebuie să pariezi doar un cent pe fiecare linie, poți concura pentru Mega Jackpot cu doar 0,20 monede pe rotire.

Odată ajuns în runda bonus, trebuie să legi ciocanul lui Thor (Mjolnir) pentru a sparge oglinzile. Scopul tău este să spargi oglinzile până când găsești trei simboluri jackpot.

Astfel, poți câștiga cel mai mare jackpot. Cel mai mare premiu este în valoare de 2.881.316 EUR. Hall of Gods a plătit până la 7.820.888 € în trecut.

2. Mega Moolah

Nu poți purta o discuție despre jackpoturile oferite de sloturile online fără a aduce vorba de Mega Moolah. La urma urmei, acest slot cu tematică africană și animale sălbatice a oferit plăți record de-a lungul timpului.

Mega Moolah deține în prezent recordul pentru cea mai mare plată la sloturilor online, 21 de milioane de dolari. Premiul său de top este în prezent în valoare de 13,95 milioane de dolari.

Dezvoltat de Microgaming, Mega Moolah este un slot cu cinci role și 25 de linii de plată. Trebuie să pariezi doar o monedă pe fiecare linie, sau 0,25 monede în general, pentru a putea juca.

Faptul că trebuie doar să riști un sfert de monedă pentru a juca pentru cel mai mare premiu al slotului este incredibil. Dacă vrei să te îmbogățești fără a risca toți banii din buzunar, atunci trebuie să încerci Mega Moolah.

Bonusul poate fi declanșat aleatoriu la orice rotire și nu necesită simboluri scatter. Odată ajuns în bonus, învârți o roată pentru a stabili dacă intri în posesia unui premiu în bani sau a unuia dintre cele patru jackpot-uri progresive.

3. Mega Fortune

Mega Fortune, slot furnizat de NetEnt, a fost un rival serios pentru Mega Fortune. De fapt, a deținut recordul pentru cel mai mare jackpot la sloturi online, adică un premiu de 17.860.868 €.

La acest moment, Mega Fortune nu mai reprezintă aceeași atracție pe care o avea odinioară. Dar acest slot oferă în continuare plăți mari, inclusiv un jackpot de 1.347.579 €.

Jocul are cinci role și 25 de linii de plată. Trebuie să pariezi doar un cent pe fiecare linie pentru a juca. Acest mic pariu te califică pentru jackpoturile Rapid, Major și Mega. Premiul Mega este cel care conține șapte cifre.

Ca și în cazul Mega Moolah, trebuie să declanșezi runda bonus pentru a juca pentru oricare dintre jackpoturi. Bonusul are un cerc concentric care îți cere să te răsucești prin trei straturi. Odată ajuns la al treilea strat, vei avea ocazia să câștigi unul dintre jackpoturile disponibile.

Cele mai scumpe sloturi online cu jackpot

Dacă ești un jucător experimentat care urmărește câștiguri mari, atunci ai putea lua în considerare următoarele sloturi.

  1. Aladdin’s Lamp

Produs de GTECH, Aladdin’s Lamp este un joc foarte simplu, care are trei role și trei linii de plată. Pe baza numărului limitat de linii, ai putea crede că acesta este un joc accesibil de jucat.

Te poți bucura de acest slot printr-o varietate de dimensiuni de pariu. Cu toate acestea, va trebui să pariezi 5 EUR pe toate cele trei linii pentru a te califica pentru jackpot.

Pe deoparte, acest jackpot oferă o sumă care poate schimba viața, adică 3.780.673 €. Dezavantajul este însă că trebuie să riști 15 EUR pe rotire pentru a te califica.

Pentru a câștiga premiul cel mare, trebuie să nimerești trei simboluri Aladdin pe una dintre cele trei linii. Presupunând că acest lucru se întâmplă cu un pariu maxim, vei pleca acasă cu un premiu de milioane de euro.

  1. Shopping Spree

Shopping Spree este un joc clasic RTG, disponibil la mai multe cazinouri online. Slotul are un jackpot de 5.363.573 USD. Cel mai mare premiu oferit vreodată este o plată de 1.244.529 USD. Sună tentant, nu?

Shopping Spree este un slot de cinci linii, cu nouă linii de plată, care te duce în centrul orașului pentru a cumpăra articole de lux. Genți de mână, ruj, coliere de smarald și pantofi cu toc înalt aliniază rolele.

Totuși, nu îți vei putea permite niciunul dintre aceste articole după ce ai jucat acest joc. Trebuie să pariezi 1,25 USD pe fiecare linie sau 11,25 USD în general, pentru a te clasa pentru marele jackpot.