Cele mai comune greşeli pe care le întâlnim la cazinouri

Indiferent ce s-ar spune, cazinourile au o aură de mister care nu încetează să atragă jucătorii. Este de „vină” oferta bogată a acestora dar mai ales porţia de adrenalină pe care jucătorii o extrag la fiecare joc accesat.

Pentru a avea parte însă şi de un câştig binemeritat, este oportun să eviţi să faci câteva greşeli comune. Despre acestea vom vorbi în rândurile următoare, aşa că citeşte cu atenţie şi încearcă să aplici cât mai consecvent sfaturile din această recenzie.

Pariatul cu sume prea mari

Un voucher Admiral Casino gratis te va ajuta fără îndoială să accesezi jocul preferat, însă va trebui să alegi cu maximă atenţie. Oferta este atât de tentantă, încât poţi ajunge rapid la epuizarea bugetului de joc.

Te vei priva în acest fel de toată frumuseţea jocului şi de ce să nu o recunoaştem, vei pleca cu un gust amar din cazinoul preferat. Tocmai pentru a nu avea parte de o asemenea experienţă negativă, este bine să fii atent la bugetul tău de joc.

Indiferent dacă eşti fan păcănele, jocuri de masă sau de sisteme loteristice, tentaţia este mereu aproape! Pui o sumă mare pe câteva numere, sau alegi să pariezi tot bugetul la o singură învârtire de ruletă.

Este posibil să îţi iasă şi chiar să ai parte de câştigul dorit, însă lucrurile nu vor merge la infinit pe această direcţie. Nu uita că ai în faţă jocuri de noroc şi oricât de prieten ţi-ar fi acesta, la un moment dat te va părăsi.

Sfatul cel mai bun este să rămâi fidel unei sume de joc pe care să o pariezi constant la jocul preferat. Dacă apare şi câştigul dorit, te poţi juca câteva mâini şi pe o miză mai mare, însă este obligatoriu să revii întotdeauna la strategia de joc iniţială.

Sistemele de pariere

Cu siguranţă că eşti familiarizat cu diverse sisteme şi strategii de joc pe care le-ai şi aplicat deseori la jocul preferat. Acestea şi-au dovedit eficacitatea de-a lungul timpului, însă toate au o singură hibă majoră, necesită mulţi bani de investit.

Indiferent că te raportezi la strategia Martingale sau la oricare alta existentă, ştii că acestea presupun în general executarea de pariuri succesive care cresc constant pariul următor. Până să înregistrezi un câştig care să îţi acopere pagubele, ai ceva de aşteptat şi mai ales bani de investit.

Şi chiar dacă acesta survine, va trebui să reiei aceeaşi paşi de la început, aşteptând că mereu să ai parte de un câştig care să te ţină pe linia de plutire. Pentru a avea parte de o experienţă pozitivă de joc, renunţă în a aplica aceste strategii şi rămâi consecvent unei strategii de joc personale care să nu implice un buget atât de mare de joc.

Aruncatul banilor atunci când pierzi

Este imposibil să nu fi trăit experienţa de a pierde constant la jocurile de noroc şi de te fi gândit să recuperezi paguba aruncând la propriu cu banii. Nu ai mai ţinut cont de o strategie de joc, ca să nu mai vorbim de bugetul de joc.

Te-ai lăsat purtat de sentiment şi nu a mai primat nici măcar un strop de raţiune. Ca urmare, ai suplimentat bugetul de joc şi te-ai axat dintr-o dată pe cele mai mari mize de joc. Este posibil ca strategia să fi dat randament, însă în majoritatea cazurilor este total ineficientă.

Când acţionezi sub impulsul momentului poţi să fi sigur de un singur lucru, ai ratat o experienţă de joc plăcută. Dacă adaugi şi faptul că ai pierdut şi banii pe care nu îi aveai, atunci poţi trage de unul singur concluzia, nu arunca cu bani atunci când pierzi.

Să stai prea mult decât trebuie

Nu degeaba în cazul oricărui job ai un program fix de ore de activitate. Acesta este extrem de bine calculat, astfel încât să dai randamentul maxim în acest interval orar. După epuizarea acestuia, urmează o perioadă de recuperare, pentru a te revigora şi a relua a 2-a zi aceeaşi activitate.

Şi în cazul jocurilor de noroc lucrurile stau exact la fel. Un jucător cu experienţă va petrece un timp limitat în faţa jocurilor de noroc din aceleaşi considerente, vrea să performeze. Dacă în acest interval apare şi câştigul dorit, cu atât mai bine, dacă nu, e şi mâine o zi.

Greşeala cea mai comună o fac în acest caz jucătorii care se afla pe o linie ascendentă, adică înregistrează câştiguri dese. Ideea care îi macină este aceea că dacă părăsesc jocul, nu îşi pot mări mai mult bugetul, aşa că rămân în faţa jocului preferat.

Este o decizie greşită, pentru că deja ai depăşit orele alocate jocului şi începi să nu mai iei cele mai bune decizii. Ca în cazul unui job, orele suplimentare îşi vor pune amprenta asupra capacităţii tale de muncă şi nu este exclus să iei cele mai proaste decizii.

Rămâi consecvent orarului stabilit, încadrează-te în acesta şi aminteşte-ţi că şi mâine jocurile preferate te vor aştepta ca de fiecare dată.

Concluzie

Dacă îţi doreşti să devii jucătorul de succes la care te-ai gândit atât de mult, evită constant cele mai comune greşeli din cazinouri. Nu paria sume prea mari, nu arunca în nici un caz cu banii şi rămâi ancorat în programul de joc stabilit. Poate că nu este reţeta de succes perfectă, dar un singur lucru este cert, te va ţine departe de pierderi masive şi îţi va asigura o experienţă bună de joc!