Cele mai bune sloturi cu piraţi!

Aventura este o temă des întâlnită în sloturile din oferta platformei online unde eşti client. Probabil că le-ai încercat pe toate, dar dacă nu ai făcut acest lucru este timpul să îţi îndrepţi atenţia către sloturile unde piraţii fac legea. Şi tocmai pentru că tema este una atât de incitantă, am selectat pentru tine cele mai bune jocuri cu piraţi pe care să le încerci cât mai rapid.

Treasure Island

Înainte de a prezenta slotul, poţi încerca aceste sloturi demo pe https://rotirigratuite.ro/ înainte de a te juca cu bani reali. Nu te costă nimic iar slotul accesat poate să fie chiar Treasure Island, un joc unde comorile piraţilor îţi stau la dispoziţie.

Pentru acest lucru va trebuie să aduci pe ecran cât mai des pictogramele acestuia, cei 4 piraţi şi cărţile de joc de la 10 la A. Iar dacă vrei cu adevărat câştiguri mari, simbolul wild te va ajuta de fiecare dată, înlocuind orice altă pictogramă a jocului.

Concură în obţinerea câştigurilor şi cele 40 de linii de plată pe care slotul le oferă astfel încât tu să ai parte de un gameplay interesant. Jocul rulează pe o arhitectură de tip 5X4, ceea ce înseamnă că ai la dispoziţie 5 role care se desfăşoară pe 4 rânduri.

Şi pentru că ai atâtea linii de câştig, atunci producătorul s-a gândit să îţi ofere şi o mulţime de bonusuri suplimentare care să îţi mărească constant încasările. Aşa se face că ai la dispoziţie Stacked Wild Treasure Chests, Treasure Hunt Bonus, Scattered Comapasses, Pirate Atack şi Island Hop care te vor uimi prin premiile pe care ţi le pun la dispoziţie.

Captain’s Treasure

Slotul este înzestrat cu un RTP generos de 97,06% formând în acest fel 9 linii de plată pe care cele 5 role desfăşurate pe 3 rânduri le oferă cu dărnicie. Simbolurile sunt în concordanţă cu tema, deci vei aduce pe slot timona, harta şi ancora împreună cu cărţi de joc de la 9 la A.

Wildul jocului este însuşi căpitanul vasului şi va înlocui în toate combinaţiile în care apare toate celelalte simboluri din joc, fără cel de scatter. Acesta este reprezentat de către cufărul plin de monezi de aur şi pietre preţioase şi este responsabil cu declanşarea specialelor.

Jocul este înzestrat şi cu un premiu suplimentar, numit Dollar Ball şi care se poate activa prin simpla apăsare a butonului cu acelaşi nume. În acest caz va trebui să alegi 5 numere dintre cele 49 dispuse pe ecran.

Jocul va debuta cu spinuri gratuite care va pune pe ecran de fiecare dată câte 5 numere alese în mod întâmplător de joc. Dacă cele 5 numere alese de slot sunt identice cu cele selectate de tine, atunci eşti norocosul câştigător al jackpotului progresiv cu care slotul este înzestrat.

Blackbeard

Este imposibil să nu fi auzit despre piratul Barbă Neagră, titlul acestui slot pus la dispoziţie de către producătorul Leander. Acesta îţi oferă un joc antrenant, o arhitectură deja clasică de 5X3 şi un număr de 20 de linii de plată fixe.

Celebrul pirat este însuşi scatterul jocului care îţi va da posibilitatea să alegi dintr-o gamă largă de bonusuri. Pentru acest lucru va trebui să aduci minim 3 astfel de simboluri pe role, la un singur spin de aparat.

Dacă reuşeşti să faci acest lucru poţi beneficia de Pirate Spin sau Sea Battle, speciale pe parcursul cărora vei avea parte de multiplicatori care pot ajunge până la un maxim de X5 şi de simboluri wild care îţi vor da posibilitatea să împuşti alţi piraţi, obţinând în acest fel premii suplimentare.

Wild Seas

ELK Studios este producătorul care îţi propune acest slot unde piraţii fac legea pe o arhitectură de joc inedită, de 5X4. Ai parte în joc de 4 simboluri de piraţi şi de 3 monede, una de aur, una de argint şi una de cupru.

Frumuseţea acestui joc constă în faptul că poţi aduce la un singur spin un ecran complet cu una din aceste pictograme, obţinând în acest fel un câştig cu adevărat colosal. Te ajută să îl măreşti consistent dacă intervine în joc şi simbolul Wild Seas, pictograma care are 2 funcţii majore în joc.

Prima este cea de wild şi va înlocui fără excepţie toate celelalte simboluri din joc însă cea de-a 2-a face cu adevărat toţi banii. Este funcţia de scatter, cea care îţi va dărui 8 jocuri gratuite care te vor surprinde cu siguranţă.

Trebuie doar să o aduci pe rola 2 şi 4 sau 2 şi 5 pentru a intra în modulul de speciale. Vei observa atunci cum pe ecran se poziţionează în partea dreaptă wilduri pe toate rândurile, urmând ca aceste să se deplaseze până la sfârşitul specialelor până ajung pe primul rând din stânga.

În funcţie de simbolurile cu care wildurile intră în combinaţie vei obţine câştiguri care se vor cumula la sfârşitul celor 8 speciale oferind un premiu colosal.

Five Pirates

Volatilitatea medie a acestui slot împreună cu un RTP de 95,5% face din acest joc unul de interes pentru jucători. Se formează 1024 linii de plată şi toate acestea au loc pe o structură deja clasică de tip 5X3.

Premiile sunt mari, mai ales dacă aduci în combinaţie cât mai multe simboluri wild însă scatter-ele sunt de maxim interes aici. Vestitul steag pirateresc este simbolul acestuia şi dacă reuşeşti să aduci pe toate cele 5 role de joc câte un astfel de simbol atunci vei fi transportat în modulul de speciale.

Odată ajuns aici vei înţelege titlul slotului pentru că vei alege dintre cele 5 simboluri de piraţi pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine.

Primul pirat oferă 7 speciale cu multiplicator X15, al 2-lea oferă 9 speciale cu factor multiplicator X10, cel de-al 3-lea oferă cu 11 spinuri însoţite de multiplicator X11, al 4-lea cedează 13 jocuri gratuite cu X6 în timp ce ultimul dăruieşte 15 speciale cu multiplicator de X8.

Cu siguranţă că aceste sloturi pline de aventură îţi vor trezi interesul aşa că trebuie să le încerci cât mai repede. Lăsa deci piraţii să îţi ofere din comorilor lor şi bucură-te de mărinimia acestora apreciind câştigurile înregistrate!