Cele mai bune sloturi ce au opțiunea specială

Sloturile sunt și vor fi mult timp cele mai căutate jocuri pe care vizitatorii cazinourilor online le accesează, într-un context în care această piață a gamingului și gamblingului este una în continuă schimbare și dinamică. Probabil că știi deja că unul dintre motive constă chiar în ușurința cu care se pot învăța și mai apoi juca, dar și faptul că nu trebuie să te bazezi pe ceva abilitați ca să aștepți un câștig, ci doar pe purul noroc. Ceva mai multe informații detaliate despre cum, când și de ce să alegi jocurile de păcănele găsești pejocsloturi.ro, dacă vrei să aprofundezi subiectul. Însă, revenind la ce vrem noi să îți povestim, este faptul că foarte multe jocuri de păcănele înseamnă, în prezent, oferte de jocuri aparte, la care poți primi diverse bonusuri de pe urma cărora chiar merită să profiți.

Desigur, dezvoltarea constantă înseamnă în primul rând includerea unor noi și deosebite caracteristici, dar mai ales implementarea unor bonusuri cu adevărat aparte. Și aici ne referim nu doar la rundele bonus, ci mai ales la specială, acea funcție care este disponibilă doar pentru anumite sloturi. Prima oară aceasta a devenit disponibilă în 2017, pentru ca apoi să fie tot mai cerută. Concret, aceasta este o caracteristică care presupune anumite facilități ce pot conduce la câștiguri cu potențial major - se mai numește runda Pick-em, în cadrul căreia se acordă un premiu multiplicator de miză, runde sau rotiri gratuite. Aceasta este așteptată mereu de jucători, dar se declanșează doar la generarea unor anumite simboluri specifice. Iată mai jos câteva exemple de jocuri pe care să le iei în considerare.

Book of Ra

Great Blue

Posibil unul dintre cele mai vechi jocuri din portofoliul Playtech, Great Blue este un joc de sloturi inspirat de viața subacvatică și te va încânta prin culorile vii și prin designul minunat care te fac să simți că iei parte la multe aventuri. Pentru aceasta versiune există o specială care înseamnă că atunci când se activează combinația câștigătoare, plățile tale se dublează - se pot debloca până la 33 de astfel de bonusuri cu rotiri gratuite.

Dead or Alive

Un joc care te pun în echipa nelegiuiților, într-o lume în care dreptatea nu există. O lansare din portofoliul NetEnt, una inspirată de Vestul Sălbatic și care are, de asemenea, runde generoase de bonus. La obținerea a trei sau mai multe simboluri specifice, o să activezi automat 12 rotiri gratuite, unele care îți pot aduce câștiguri numeroase sau care la rândul lor pot genera alte rotiri. Trebuie să încerci ca să crezi.

Dark Knight

Cavalerul negru din Gotham, supereroul din universul DC are de asemenea un joc de sloturi dedicat, unul foarte apreciat în rândul fanilor. Jocul de sloturi vine cu câteva propuneri inovatoare în acest domeniul - cum ar fi o luptă epică între villain și erou, și care poate duce la oferirea de rotiri gratuite dar și de multiplicare a premiilor deja câștigate sau cu runde gratuite de joc. Va trebui să alegi între Bruce Wayne și Bane, iar în funcție de asta ți se decid și rezultatele sau orice extra: poate fi Rolling Reels, Super Stacked Wilds sau Extra Wild Blast.

Cleopatra

Încă un slot care este inspirat de Egipt și pe care ar trebui să îl încerci este unul care încă se află la mare căutare, deși are ceva vechime în acest domeniu. Ne referim aici la Cleopatra, care te poate recompensa cu câteva runde de jocuri gratuite, în funcție de ce anume ai reușit să activezi, de la 5 până la 20 de jocuri gratuite.

Gladiator

Un joc din portofoliul Microgaming este Gladiator, unul care ne trimite în arenele de luptă. Dar nu te teme, nu ești în pericol, doar trebuie să te joci și să te distrezi. Dacă ești printre norocoșii care activează speciala, atunci poți câștiga până la 100 de rotiri!

Concluzie

Dacă te întrebi dacă este posibil să câștigi mulți bani dacă activezi rotirile gratuite, atunci cel mai simplu răspuns este că da, specialele pot suplimenta foarte mult conturile tale. Desigur, totul se bazează pe noroc, nu prea poți face mai nimic ca să schimbi soarta, dar simplu fapt că ai din start mai multe șansăe ar trebui să fie un avantaj clar care să te încânte, crescându-ți astfel șansele de câștig. Din păcate, atunci când nu obții astfel de avantaje, nu poți decât să te bazezi pe bugetul tău. Desigur, mai sunt multe alte jocuri dintre care ai putea alege, dar noi le-am ales pe acelea pe care ai cele mai multe șanse să le găsești în platformele de gaming, căci trebuie să fie cât mai cunoscute. Îți dorim noroc, indiferent de ce ai alege și te îndemnăm să joci responsabil!