Ce trebuie să ştii despre sloturile online

sloturi online

Joacă sloturi online la Baumbet Cazino. Cu promoțiile de cazino Baumbet ai șanse sporite de câștig. Turnee premiate în bani reali.


Sloturile – denumite adeseori şi slot machine sau păcănele – sunt la momentul actual cele mai populare aparate cu jocuri de noroc care stau la dispoziţia jucătorilor atât în cazino-urile fizice, cât şi în cele fizice stradale, unde aceştia îşi încearcă şansele de câştig, răsplătite de cele mai multe ori cu diverse sume de bani. Accesul la sloturile online ale unui anumit cazino virtual spre exemplu se face prin intermediul unui cont de utilizator la acel cazino şi prin intermediul câtorva click-uri, de pe orice device deţii.

Istoria sloturilor de cazino

Maşinăriile de tip slot au la bază diverse ipoteze privind persoana care le-a iventat, unde au fost amplasate pentru întâia oară sau care este cu adevărat originea lor. Cert este că sloturile  au o istorie bogată, care au adus în timp lumii numeroase inovaţii, printre care se numără promoţiile unice sau sloturile progresive, menite să genereze pasionaţilor de jocuri de noroc câştiguri incredibile sub formă de jackpot-uri uriaşe.

Termeni specifici sloturilor online

În cazul în care eşti pasionat de jocurile de noroc, respectiv de păcănelele online, trebuie să ai în vedere o serie de termeni cheie cu care te vei întâlni mereu atunci când vei juca în cadrul unei agenţii online şi pe care este foarte bine să îi cunoşti, pentru a înţelege corect rolul şi utilitatea lor.

  • Bet – acest termen desemnează valoarea numerică a pariului pentru o rotire. În acest sens vei întâlni şi sintagma Max Bet, care presupune suma maximă pe care o poţi paria pentru o rotire.
  • Spin - tradus, acest cuvânt înseamnă rotire, cu sensul de rundă a unui joc. Fiecare joc va debuta cu apăsarea acestui buton. 
  • Paytable – în cazul în care vrei să estimezi cu aproximaţie ce sumă îţi pot aduce sloturile online, acest paytable reprezintă un tabel al plăţilor, care arată valoarea fiecărui simbol, care sunt combinaţiile norocoase care aduc câştig şi ce jocuri de tip recompensă poţi declanşa.
  • Payline – aceasta înseamnă linia de miză sau linia în funcţie de care se face plata. Pentru a câştiga, simbolurile de care aminteam mai devreme trebuie să fie aliniate pe linia de miză, indiferent de combinaţii.
  • Free spins – sau rotirile gratuite, una dintre cele mai râvnite promoţii la sloturile online.
  • Wild – acesta este un simbol foarte valoros, deoarece el apare în toate jocurile la păcănele online, având posibilitatea de a înlocui aproape orice simbol dintr-un joc, garantându-ţi şanse mai mari de câştig.
  • Gamble – în cazul în care ai nimerit o combinaţie de simboluri norocoasă şi vrei să îţi dublezi suma de bani pe care tocmai ai primit-o, prin intermediul butonului de gamble ai şansa de a face acest lucru, alegând dintre culoarea unei cărţi date ,,roşie sau neagră” sau valoare ei ,,mică sau mare”.
  • Jackpot progresiv – acest jackpot este foarte cunoscut în rândul jucătorilor. El începe de la un nivel minim şi creşte constant, adăugând la valoarea lui o parte din suma mizată de jucători. Acest jackpot continuă să crească numeric până în momentul când este ,,prins” de către un anumit jucător norocos.

Sloturi online Baumbet Cazino cu Jackpot

În cadrul cazino-ului online Baumbet, jucătorii pot alege fie din categoria slot-urilor obişnuite disponibile, fie din gama păcănelelor cu jackpot-uri progresive, care oferă acestora şansa de a intra în posesia unor sume substanţiale de bani.

Trăieşte cum adrenalina şi emoţiile sloturilor online de la Baumbet Cazino!