Anuntul privind noul sponsor al Simonei Halep este oficial

Luni, 12 Februarie 2018

Luni dimineata, Simona Halep a spulberat zvonurile despre noul sau sponsor Simona Halep a publicat prin intermediul unui mesaj pe retelele de socializare, confirmarea ca ajuns la un acord cu gigantul american Nike. La distanta de mai mult de o luna de la momentul in care a anuntat oficial despartirea de cei de la Adidas, […]
Post-ul Anuntul privind noul sponsor al Simonei Halep este oficial apare prima data in Stiri Oradea.
 Luni dimineata, Simona Halep a spulberat zvonurile despre noul sau sponsor
Simona Halep a publicat prin intermediul unui mesaj pe retelele de socializare, confirmarea ca ajuns la un acord cu gigantul american Nike.
La distanta de mai mult de o luna de la momentul in care a anuntat oficial despartirea de cei de la Adidas, Simona Halep a postat o fotografie realizata la Cluj,imbracata in haine Nike, alaturi de motto-ul companiei americane ,,Just do it"/,,Doar fa-o”, impreuna cu mesajul ,,Tocmai am facut-o".
Astfel a fost confirmat zvonul de acum o luna privind colaborarea Simonei cu cei de la Nike.
In ceea ce priveste partea financiara, colaborarea cu cei de la Nike este mai avantajoasa, dat fiind ca urmeaza sa primeasca pe urmatorii 4 ani, o suma aproximativa de 2 milioane de dolari pe an. Ca o analiza comparativa, de la Adidas, Halep primea aproximativ un milion de euro pe sezon.
Odata cu semnarea contractului cu noul sponsor tehnic, Simona Halep intra in clubul din care mai fac parte Serena Williams, Maria Sarapova, Rafael Nadal, Roger Federer sau Juan Martin del Potro.
Compania Nike a fost fondata de Phil Knight si Bill Bowerman in 1953 cu 1.200 de dolari, iar numele initiat a fost Dimenssion 6, fiind schimbat ulterior de primul angajat, Jeff Johnson.
Primul sportiv din lume care a colaborat cu Nike este Ilie Nastase, ce a inceput colaborarea cu acestia in anul 1972.
Post-ul Anuntul privind noul sponsor al Simonei Halep este oficial apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: