Star West Oradea (General Star West Company)

Incepand din anul 1992, grupul de firme Star West si-a facut simtita prezenta pe piata din Romania, acoperind o nisa cu “greutate”: importul de utilaje de mare si mica mecanizare, piese de schimb pentru furnizorii de utilitati, pentru firme de constructii si alte tipuri de companii.

Activitatea companiei se desfasoara in sediul central situat in municipiul Oradea, unde, pe o suprafata de 30 000 mp, sunt puse la dispozitia angajatilor si clientilor, cladiri pentru birouri si ateliere service specializate pentru utilaje de mica si mare mecanizare.
De-alungul anilor de activitate, datorita cerintelor de pe piata, s-a optat pentru extinderea gamei de utilaje comercializate, dezvoltandu-se astfel si oferta de piese de schimb pentru diverse utilaje de mare si mica mecanizare. Pentru a veni mereu in intampinarea clientilor nostri si pentru a raspunde cat mai eficient cerintelor acestora, compania Star West are implementat si mentine un sistem de asigurare a calitatii, certificat conform ISO 9001:2015.

Profesionalismul tuturor celor ce au transformat Star West intr-un etalon si calitatea produselor si serviciilor pe care le ofera, au contribuit semnificativ la dezvoltarea companiei. Astfel, Star West a reusit sa isi aduca si sa tina alaturi producatori importanti din domeniul utilajelor de constructii si cel al serviciilor publice.

Atuurile noastre sunt:

piese de calitate direct de la producator(piese originale);
stoc important cu o gama variata de repere;
expeditie rapida;
suport logistic;
operativitate.

   Produse oferite

  • MOTOPOMPE APA CURATA/MURDARA

  • FOREZA pentru SUBTRAVERSARI - motor HONDA

   Acest utilaj se preteaza pentru forari in plan orizontal pentru instalarea retelelor de utilitati (cabluri, apa, gaz, canalizare) inclusiv in cazul subtraversarii unor drumuri.

  • MINI-BULDOEXCAVATOARE cu multiple ACCESORII

   Cele mai adecvate BULDOEXCAVATOARE pentru INTRETINERE URBANA/ LOCALA datorita caracteristicilor SPECIALE:
   - Posibilitate atasare accesorii multiple (picon, foreza s.a.)

  • INSTALATII pentru CURATAT RETELE CANALIZARE - inclusiv CONSUMABILE ( DUZE, FURTUN )

   Instalatii pentru curatat retele canalizare - inclusiv consumabile (duze, furtun)

  • SERVICE si INCHIRIERI UTILAJE DE CONSTRUCTII
  Administrare profil Star West Oradea (General Star West Company)
  Fii primul in categoria constructii/utilaje pentru constructii de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine