MAGIC TOURS Oradea (INTERSPAR COM SRL)

Agentia noastra a fost infiintata in anul 2012, scopul sau initial fiind acela de a oferi turistilor vacante in tara si in strainatate, dar si servicii pentru turistii straini ce vin in Romania.

Agentia s-a deschis cu 3 angajati, plini de entuziasm si motivati de dorinta de a schimba modul de comunicare cu clientii, de a ajunge la un nivel in care angajatii nostri sa anticipeze dorintele posibililor nostri clienti si a ajuns in prezent sa aiba un numar crescut de angajati dar si de colaboratori si clienti directi.

De altfel, intotdeuna am pretuit clientul, si l-am pus pe primul loc in planurile si actiunile noastre, iar idealul nostru este acela de a-i satisface pe clientii nostri si a le oferi bucuria de a calatori. Climatul din interiorul echipei, aflata intr-o continua autoperfectionare, flexibilitatea noastra in colaborarea cu alte companii, capacitatea de a anticipa tendintele din piata turistica ne-au asigurat o pozitie stabila printre firmele de turism, mai vechi, din Oradea.

Prin programele pe care le promoveaza, agentia ofera bilete de avion pe orice destinatie, produse si servicii turistice interne si internationale, pentru turismul individual si de grup, situate in sfera turismului de afaceri, de agrement sau al evenimentelor.

Dorim sa va asiguram de faptul ca intreg personalul nostru specializat si amabil va va sta oricand la dispozitie pentru a va oferi informatii precise despre orice eventuala solicitare venita din partea dumneavoastra.

Alege Magic Tours pentru vacanta ta magica !

     Administrare profil MAGIC TOURS Oradea (INTERSPAR COM SRL)
    Fii primul in categoria servicii/agentii/agentii de turism de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine