Brodeaza Oradea (II MUNTEAN MONICA CRISTINA)

Suntem o echipa migaloasa care se implica in fiecare proiect de brodare contractat. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Brodeaza.ro detine utilaje de ultima generatie, care brodeaza de o calitate ireprosabila orice obiect vestimentar potrivit pentru acest procedeu.
Managerii stiu cat este de important pentru imaginea companiei, sa acorde o atentie sporita detaliilor care scot in evidenta serviciile si produsele pe care le reprezinta.
Cel mai usor mod de a-ti face brandul cunoscut este prin personalizarea diferitelor articole vestimentare precum: sepci, camasi, jachete, geci sau sacouri cu broderie de calitate. Aici intervenim noi, cei de la Brodeaza.ro.
Iti promitem ca ne vom respecta angajamentele luate si vei fii 100% multumit de rezultat. Ne gasesti online http://www.brodeaza.ro si la numarul de telefon 0741.455.455. Echipa brodeaza.ro onoreaza fiecare comanda primita, indiferent de zona de unde a fost plasata comanda. Pentru noi este foarte important sa fim transparenti cu tine pe tot parcursul procesului de brodare. E bine de stiut ca detinem masini de brodat performante ceea ce garanteaza un plus de calitate pe de-a intregul procesului http://www.brodeaza.ro/servicii/masini-de-brodat-performante/.
Pentru realizarea unei broderii exact pe placul clientului sunt importante toate detaliile: masina de brodat, programul, ata si mai ales personalul. Noi ne-am axat pe aceasta nisa din dorinta de a oferi CALITATE. Fiind o companie cu experienta in domeniul vestimentar avem toate atuurile care sa te determine sa ne alegi.
Stiai ca?

Liniile de productie Brodeaza.ro beneficiaza 100% de tehnologie de brodat de ultima generatie, ata de brodat de calitate germana si personal calificat.
La Brodeaza.ro, personalizam prin broderie tricouri, bluze, jachete si orice tip de articole si accesorii vestimentare, dar si etichete, embleme si patchuri brodate.
La Brodeaza.ro, folosim masini de brodat computerizate de inalta performanta si de mare viteza, cu 15 culori si 1600 impunsaturi/min, dar si ata de brodat de calitate exceptionala, care reproduce pana aproape de perfectiune design-ul tau. Prin alegerea http://www.brodeaza.ro/, beneficiezi atat de consultanta, cat si de proiectare pentru design-ul/proiectul ales de tine. Noi iti facem logo-ul sa straluceasca!

Personalizam mai multe tipuri de articole si realizam:
BRODERII PENTRU SCOLI, GRADINITE, INSTITUTII
BRODERII FOLOSITE IN HORECA: RESTAURANTE, BALLROOMS, SALI EVENIMENTE, CAFENELE, CEAINARII, COFETARII
BRODERII PENTRU CLINICI, CABINETE MEDICALE, SPITALE
BRODERII PENTRU EVENIMENTE, PETRECERI, MARTURII, TRUSOURI BOTEZ
BRODERII PENTRU ASOCIATII, CLUBURI, DIFERITE ORGANIZATII
BRODERII PENTRU SCOLI, GRADINITE, INSTITUTII

Datorita serviciilor ireprosabile pe care le-am oferit, intr-un timp foarte scurt am reusit sa castigam increderea unor branduri cu notorietate in Romania. Descopera intreg portofoliu nostru: http://www.brodeaza.ro/portofoliu/

Contacteaza-ne telefonic si iti raspundem cu drag: 0741455455. Acceseaza website-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre noi: http://www.brodeaza.ro/

     Administrare profil Brodeaza Oradea (II MUNTEAN MONICA CRISTINA)
    Fii primul in categoria productie/incaltaminte si imbracaminte de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine