Eltronis Srl

Eltronis este singura companie privata din Romania specializata exclusiv in producerea de etichete pentru aplicatii speciale si de securitate.

Istoria noastra:
Am inceput inca din 2003 sa activam cu succes in domeniul tiparului special si de securitate. Avem sediul social si productia in partea de NV a Romaniei, in Oradea, aproape de granita cu Ungaria.

Visiune:
Suntem lider de piata in acest domeniu de nisa si ne mandrim cu capabilitatile, performantele si inovatiile noastre realizate pana in prezent. Ne permitem sa abordam cu succes orice proiect indiferent de magnitudinea si complexitatea acestuia, si gasim intotdeauna solutiile optime pentru orice aplicatie.
Performanta si seriozitatea echipei noastre impreuna cu procesul continuu de imbunatatire existent se reflecta in produsele si serviciile noastre.

Experienta:
Atat companiile private mari cat si si autoritatile guvernamentale din Romania sau UE, ne-au oferit increderea lor. Experienta noastra de aproape 10 ani in domeniul tiparului special si de securitate este sustinuta de seriozitate , performanta si know how. Oferim in permanenta solutii noi in ceea ce priveste aplicatiile din domeniul industrial, automotive, electronic, sau farmaceutic, si in acelasi timp acoperim tot spectrul aplicatiilor de securitate.

Tehnologii:
In momentul de fata dispunem de cel mai dotat parc industrial din domeniul tiparului, care se reflecta in capabilitati tehnologice performante. Echipamente moderne de tipar si finisare, 100 % inspectie video, accesorii speciale, toate acestea aduc un plus de valoare.
Performanta tehnologica este una din cele mai solide din domeniu, echipa noastra urmand in permanenta traininguri specializate.
Beneficiem deasemenea si de un suport extins din partea tuturor furnizorilor nostri, avem acces la baze de date cu materiale , solutii si tehnologii de ultima ora , deja testate in intreaga lume.

Security:
Masurile stricte de securitate si disciplina implementata in cadrul companiei aduc un plus de siguranta clientilor nostri. Fie ca este vorba despre sisteme de securitate 24h/24h, reprezentate prin monitorizare video cu arhivare, paza inarmata si caini de paza, cladire securizata cu depozit securizat, acces restrictionat in zona de productie sau proceduri de lucru stricte si personalizate, toate acestea aduc siguranta produselor Dvs dar si valoare si credibilitate companiei noastre.

Parteneri impreuna:

Intelegand impreuna nevoile Dvs. si folosind cercetarile noastre impreuna cu ultimele tehnologii existente in acest domeniu, va putem oferi solutii personalizate care sa aduca un plus de valoare produselor Dvs. Plecand de la performanta si nu de la costuri, suntem partenerul potrivit la momentul oportun, ce va poate eficientiza munca si fluxul tehnologic.


ELTRONIS
2003-2015 Over a decade of performance and innovation


Tel: (+4) 0359.461.600; (+4) 0359.199.833
Fax: (+4) 0359.199.833
www.eltronis.com
office@eltronis.com

     Administrare profil Eltronis Srl
    Fii primul in categoria diverse/tipografii de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine