Raluca Bondar. Traducator si interpret Oradea (Birou traduceri Raluca Pojar. Traducator si interpret)

Biroul de traduceri Raluca Bondar. Traducator si interpret va ofera o gama larga de servicii de traduceri autorizate si/sau legalizate, precum si interpretariat (traduceri orale). Limbile cu care lucram sunt Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Maghiara sau limbi mai putin uzitate precum Rusa, Ucraineana, Bulgara, Ceha, Slovaca, Norvegiana, Olandeza, Finlandeza, Poloneza, Greaca, Portugheza, Suedeza, Croata, Araba si alte limbi.

Pretul este de 15 RON/pag (cu factura) pentru traduceri pe Engleza si 20 RON/pag (cu factura) la traducerile din Ge, It, Sp, Fr, Mag, Rusa, Ucraineana, Bulgara si intre 30-50 RON/pag (cu factura si chitanta) in cazul limbilor mai putin uzitate. Stabilirea pretului se face de comun acord cu clientul, dar preturile se pot negocia in functie de domeniul de specialitate, de volum si de termenele de predare. In cazul contractelor de lunga durata (6 luni/1 an) cu un flux continuu de activitate, pretul se stabileste fix pentru toate lucrarile la semnarea unui contract de prestari servicii intre firma/beneficiar si prestator.

In cazul traducerilor orale (interpretariat) taxa standard este de 50 Ron pe ora (cu factura si chitanta), dar in cazul unor deplasari ale traducatorului firma se obliga sa achite taxa de transport/cazare plus diurna care se stabileste de comun acord cu clientul.

 

  • Raluca Bondar. Traducator si interpret Oradea (Birou traduceri Raluca Pojar. Traducator si interpret)


Administrare profil Raluca Bondar. Traducator si interpret Oradea (Birou traduceri Raluca Pojar. Traducator si interpret)
Fii primul in categoria servicii/traduceri de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine