Organic Bronze Srl

Noi, Organic Bronze, suntem firmă distribuitoare pe Europa de Est a mărcilor de top White to Brown, Bellissimo şi Bali Sun.

Mărcile White to Brown, Bellissimo şi Bali Sun au fost create in 2004 şi incă de atunci se află în topul produselor de bronzat prin pulverizare.

Organic Bronze introduce conceptul bronzării sunless. Produsele firmei au la bază o substanţă denumită Dihidroxiacetonă (DHA) ca agent activ de bronzare. DHA este un derivat vegetal nedăunător pentru epidermă, care este folosit în industria cosmetică de peste 30 de ani. DHA interacţionează cu stratul exterior al epidermei, producând un bronz auriu-maro ca "ca de pe plajă". DHA reacţionează cu amino-acizii şi proteinele de keratina din celulele "moarte" ale epidermei. În acest fel se obţine acel bronz extraordinar, fără a petrece un minut la soare.

Folosindu-şi bogăţia de cunoştinţe şi priceperea, Bali Sun a creat primele Soluţii de Bronzat Aromatherapy din lume, produse care vă dau o stare de bine şi cel mai important, o piele bronzată minunat.
Gama White to Brown se extinde şi dezvoltă produse noi, formule avansate, utilizând cele mai bune ingrediente pentru un bronz profesional de inaltă clasă.

Pistolul de pulverizare de la White to Brown şi de la Bali Sun are avantajul unui sistem inovativ de pulverizare care utilizează o tehnologie inovatoare într-un aparat relativ mic. Este recomandat atât pentru aplicaţiile pe faţă şi decolteu, cât şi pentru aplicaţiile pe tot corpul rezultatul fiind un bronz auriu omogen şi intens. Extrem de silenţios, pulverizatorul este soluţia perfectă pentru saloanele unde liniştea şi calmul sunt esenţiale pentru relaxarea perfectă.

Soluţiile de bronzat pentru aparate sunt făcute manual, în loturi mici, spre a asigura prospeţimea, folosind numai ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Spre deosebire de alte produse, soluţiile de bronzare Organic Bronze sunt blânde cu pielea, iar ingredientele folosite în produsele noastre provin din cele mai bune surse din toată lumea.

     Administrare profil Organic Bronze Srl
    Fii primul in categoria ingrijire personala/saloane de infrumusetare de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine