Noane Hocman Company S.r.l

S.C. NOANE HOCMAN COMPANY S.R.L. cu sediul în Hidişelu de Sus nr. 301/A jud. Bihor îsi desfăsoară activitatea în următoarele domenii:

• Productie de pavaje si dale
• Productie de elemente prefabricate din beton
• Productie de adezivi si lianti
• Comert cu materiale de constructii
• Transport rutier intern si international de mărfuri

Vârful de lance al activitătii îl reprezintă productia elementelor prefabricate din beton: pavaje, pavele, dale, borduri, rigole, elemente de gard, capace de gard si elemente decorative, astfel ca dumneavoastră să puteti alege dintr-o gamă bogată de forme, dimensiuni si culori.

PAVAJE HOCMAN oferă soluţia optimă pentru amenajările cu pavaje pentru curţi, grădini, trotuare, alei, drumuri de acces şi alte tipuri de amenajări care se integrează în mod plăcut şi armonios în mediul înconjurător.
Principalul nostru obiectiv, este ca dumneavoastră să vă simtiti bine în spatiile amenajate cu produsele noastre. Întotdeauna suntem atenti la cerinţele dumneavoastră, astfel încercăm să găsim soluţii optime adaptate pentru necesităţile de amenajare a spaţiilor. Pavajele au devenit o modalitate uimitoare de amenajare a spatiilor deschise atât pentru case si vile cât si pentru spatii publice. Culorile atractive ale pavajelor, varietatea de modele si posibilitătile de aranjare, vă deschid perspective nebănuite de configurare a suprafetelor decorative
În completarea amenajării peisajelor dorite, vă putem furniza o soluție de decorare optimă, simplă și elegantă: mozaic alb de marmură - acesta poate fi livrat la diferite granulații, ambalat în saci de 50 kg.

.Îmbunătăţirea permanentă a ofertei, gama de produse în continuă evoluţie şi serviciile personalizate sunt răspunsul la înţelegerea nevoilor clienţilor nostri.

     Administrare profil Noane Hocman Company S.r.l
    Fii primul in categoria constructii/materiale de constructii de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine