Elkoplast Oradea (Elkoplast S.r.l.)

Incepad din anul 1991, compania ceha Elkoplast are ca principal domeniu de activitate producerea de containere si utilaje pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor, a containerelor din fibra de sticla necesare colectarii selective a deseurilor si a containerelor de mare capacitate din otel.
Productia de serie se axeaza pe containere si cisterne din fibra de sticla, containere pentru materiale granulare pentru combaterea poleiului si alte produse specifice cu utilitati în domeniul alimentar, al agriculturii, al transporturilor, al constructiilor si nu numai.
In acesti 16 ani de experienta Elkoplast Cehia s-a impus pe piata europeana de profil prin produse cu o valoare utila sporita si durabilitate îndelungata, obtinute datorita calitatii superioare de confectionare si prin folosirea materialelor de înalta calitate si certificate.
Incepand cu anul 2007 Elkoplast Cehia intra si pe piata romaneasca prin Elkoplast Romania, cu dorinta de a contribui la asigurarea eficacitatii si fiabilitatii gestionarii deseurilor din Romania punand la dispozitia clientilor instrumente necesare pentru :
• COLECTAREA, TRANSPORTUL SI DEPOZITAREA DESEURILOR
• DEPOZITAREA MATERIALELOR SI MATERIILOR PRIME
• ÎNTRETINEREA DRUMURILOR PE TIMP DE IARNA
• CONSTRUIRE CELULE LOCATIVE SI COMPLEXE DE LOCUIT
Avand în vedere cresterea continua a productiei deseurilor si pretentiile privind calitatea lor si posibilitatile de sortare facila, utilizand produsele noastre veti reusi sa exploatati mai bine spatiul locurilor de colecare si în acelasi timp sa ameliorati aspectul estetic si curatenia acestor zone.
Astfel noi suntem parteneri Dumneavoastra in managementul deseurilor menajere si industriale oferindu-va echipamente si utilaje pentru depozitarea si preluarea selectiva a deseurilor industriale si menajere. !
Va punem la dispozitie o gama larga de produse printre care amintim: europubele; bio-europubele; containere: (recipinet) depozitare Adblue, din fibra de sticla, din materiale plastic, zincate la cald, pentru materiale solide periculoase si pentru materiale granulare, semiingropate, abroll, de stocare ISO, IBC, Slim Jim; sisteme de descarcare a containerelor; eurocontainere tip bena; cisterne (rezervoare ) motorina; prese de balotat; compactoare; prese fixe (stationare) si mobile; prese foarfeca; statii de transfer, celule si complexe locative; cutii de transport; cosuri de gunoi: stradale, pentru birouri si institutii; carucioare de imprastiat, motostivuitoare si autoutilitare pentru preluarea deseurilor.
Avem incredere ca va veti regasi în viitor printre partenerii Elkoplast in acest proiect de amploare pe piata romaneasca.
Daca doriti sa primiti gratuit catalogul de produse al companiei noastre, este da ajuns sa ne contactati telefonic sau prin intermediul e-mailului si unul dintre colegii nostrii va vor servii cu cea mai mare placere.
Cu consideraţie,
Mihaela Bucur
Area Sles Manager
Mobil: +40 724-063-544
Mobil: +40 730-712-234
Fax: +40 256-466-470
E-mail: mihaela.bucur@elkoplast.ro

 



    Administrare profil Elkoplast Oradea (Elkoplast S.r.l.)
    Fii primul in categoria servicii/curatenie, servicii, echipamente de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine