Administratia Domeniului Public face lucrari de mentenanta si intretinere in unitatile din subordine

Administratia Domeniului Public face lucrari de mentenanta si intretinere in unitatile din subordine

Miercuri, 25 Martie 2020

Administratia Domeniului Public face lucrari de mentenanta si intretinere in unitatile din subordine
Din cauza epidemiei de coronavirus, o parte dintre unitatile aflate in subordinea Administratiei Domeniului Public SA Oradea si-au inchis temporar portile. In toata aceasta perioada insa, activitatea continua cu lucrari de mentenanta si intretinere.

Aquapark-ul Nymphaea si Strandul Iosia au fost primele unitati care au restrictionat accesul vizitatorilor, suspendându-si activitatea incepând de vineri, 13 martie 2020. O parte dintre angajati au intrat in concediu de odihna, iar o alta parte vin la serviciu si desfasoara activitati de igienizare, dezinfectie, mentenanta bazinelor interioare, intretinerea spatiilor verzi si curatenie generala.

La Piata 100, a carei activitate a fost suspendata incepând de luni, 16 martie 2020, in aceasta perioada a fost finalizata procedura de implementare a sistemului de supraveghere video, de extindere a sistemului de iluminat, a fost pregatit punctul de sacrificare a mieilor. „De asemenea, pentru a crea cele mai bune conditii pentru comerciantii si vizitatorii nostri, suntem in faza de evaluare a unei licitatii pentru acoperirea unui canal ANIF, proiect prin care vom mari spatiul de parcare cu aproximativ 100 de locuri. Apoi, am demarat procedura de achizitie pentru asfaltarea zonei de bazar dinspre Aeroport", precizeaza Liviu Andrica, directorul Administratiei Domeniului Public.

Incepând de luni, 23 martie, un alt segment si-a inchis temporar activitatea, si anume bazarurile din pietele agroalimentare. In piete se vor comercializa in continuare legume, fructe si produse alimentare. Ca o masura de prevenire, programul a fost redus, astfel ca pietele vor fi deschise de luni pâna sâmbata, intre orele 7-17, iar duminica vor fi inchise. De asemenea, zilnic, spatiile sunt dezinfectate si vor fi luate toate masurile de preventie dispuse de autoritati.

La Cimitirul Municipal Rulikowski activitatea nu a fost intrerupta, dar si aici afluxul publicului este considerabil redus odata cu reducerea numarului de persoane care pot participa la inmormântari. In aceasta perioada, va fi finalizata actiunea de plantare a celor 1.000 de arbori si continua campania de toaletari. 


Sursa: Primaria Oradea

Comentarii: