V-au crescut salariile sau pensiile? Parlamentarii primesc cu 10% mai mult!

Miercuri, 14 Februarie 2018

Parlamentarii au primit, in luna februarie, indemnizatii majorate cu aproximativ 10%, ca urmare a cresterii salariului minim la 1.900 de lei de la 1 ianuarie 2018. Astfel, potrivit unor informatii obtinute de MEDIAFAX, indemnizatia unui parlamentar, in data de 5 februarie, este de 9.993 lei, fata de 9.143 lei luna trecuta. Majorarea este de aproximativ […]
The post V-au crescut salariile sau pensiile? Parlamentarii primesc cu 10% mai mult! appeared first on Presa Oradea.
 Parlamentarii au primit, in luna februarie, indemnizatii majorate cu aproximativ 10%, ca urmare a cresterii salariului minim la 1.900 de lei de la 1 ianuarie 2018.
Astfel, potrivit unor informatii obtinute de MEDIAFAX, indemnizatia unui parlamentar, in data de 5 februarie, este de 9.993 lei, fata de 9.143 lei luna trecuta. Majorarea este de aproximativ 800 de lei, respectiv aproape 10%.

Parlamentarii, ca si celelalte functii de demnitate, au o indemnizatie care se calculeaza inmultindu-se coeficientul 9, stabilit in Legea salarizarii unitare a personalului platit din fonduri publice, cu salariul minim, astfel incat orice majorare a salariului mediu echivaleaza cu o crestere a indemnizatiei.
The post V-au crescut salariile sau pensiile? Parlamentarii primesc cu 10% mai mult! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: