Un copil roman de un an a fost impuscat in Italia chiar in bratele mamei sale

Joi, 19 Iulie 2018

Un copil roman in varsta de 1 an a fost impuscat in spate, in timp ce se afla in bratele mamei sale, pe o strada din Roma. Nefericitul eveniment s-a produs in cursul zilei de marti, cand mama fetitei de un an se plimba cu copilul in brate pe strada Palmiro Togliatti din Roma. Micuta […]
Post-ul Un copil roman de un an a fost impuscat in Italia chiar in bratele mamei sale apare prima data in Stiri Oradea.
 Un copil roman in varsta de 1 an a fost impuscat in spate, in timp ce se afla in bratele mamei sale, pe o strada din Roma.
Nefericitul eveniment s-a produs in cursul zilei de marti, cand mama fetitei de un an se plimba cu copilul in brate pe strada Palmiro Togliatti din Roma.
Micuta a inceput brusc sa planga si imediat femeia a observat ca tasneste sange din spatele copilului. Fetita a fost operata de urgenta si in acest moment se afla internata in spital, medicii fiind rezervati in privinta starii bebelusului.
Mama si copilul locuiau intr-o tabara de nomazi din zona Via di Salone a capita italiana, iar potrivit investigatiilor, incidentul s-a produs cel mai probabil de la un pistol cu aer comprimat.
In acest caz, autoritatile au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele producerii incidentului, printre ipoteze fiind inclusiv ca ar fi fost vorba un atac cu caracter rasist.
Post-ul Un copil roman de un an a fost impuscat in Italia chiar in bratele mamei sale apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: