Un barbat a fost prins in Vama Bors cu un Mercedes-Benz furat din Italia

Miercuri, 16 Mai 2018

Politistii de frontiera din Vama Bors au retinut un autoturism Mercedes-Benz, ce era cautat de autoritatile din Italia si condus de un roman. Marti, 15 mai, la Vama Bors s-a prezentat pentru a iesi din tara Calin S., cetatean roman in varsta de 31 de ani, cu domiciliul in judetul Bihor, conducand un autoturism marca Mercedes-Benz, […]
Post-ul Un barbat a fost prins in Vama Bors cu un Mercedes-Benz furat din Italia apare prima data in Stiri Oradea.
 Politistii de frontiera din Vama Bors au retinut un autoturism Mercedes-Benz, ce era cautat de autoritatile din Italia si condus de un roman.
Marti, 15 mai, la Vama Bors s-a prezentat pentru a iesi din tara Calin S., cetatean roman in varsta de 31 de ani, cu domiciliul in judetul Bihor, conducand un autoturism marca Mercedes-Benz, fabricat in 2014.
In urma verificarilor suplimentare din bazele de date, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul figura ca ,,bun cautat pentru confiscare", alerta ce a fost introdusa de autoritatile din Italia in data de 13.02.2018.
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
Barbatul le-a declarat politistilor ca urma sa predea masina unui conational, in Ungaria, nestiind ca masina este in atentia autoritatilor italiene.
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
,,In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere suspendat, iar mijlocul de transport, in valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Bors pana la finalizarea cercetarilor" a declarat purtatorul de cuvant, comisarul-sef Laura Beatrice Bondar.
Post-ul Un barbat a fost prins in Vama Bors cu un Mercedes-Benz furat din Italia apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: