S-au finalizat lucrarile de modernizare a strazii Ion Irimescu

Sambata, 21 Noiembrie 2020

S-au finalizat lucrarile de modernizare a strazii Ion Irimescu
Primaria Oradea prin Directia Tehnica a finalizat lucrarile de modernizare a strazii Ion Irimescu, strada perpendiculara pe drumul colector aferent drumului de centura (strada Ogorului), intre strada Liviu Borcea si strada Ciheiului.

Lucrarile de modernizare a strazii Irimescu au fost incepute in 20.03.2020 si au fost executate de asocierea formata din S.C. DRUMURI ORASENESTI S.A. si S.C. PROCONSOLUTIONS S.R.L. Pretul contractului a fost de 1.101.161,10 lei (fara TVA).

Pe strada Ion Irimescu s-au facut lucrari de amenajare a carosabilului cu imbracaminte asfaltica, cu o lungime 374  m si latime 6 m, amenajare de parcari si trotuare cu imbracaminte asfaltica, au fost amenajate  zonele verzi. De asemenea, au fost executate lucrari de terasare si sapaturi, s-a realizat un podet dalat cu o lungime de 4,50 m si latimea de 11,19 m in aliniament in dreptul canalului CT 17 (ANIF), s-a facut racordarea la drumul colector aferent drumului de centura (strada Ogorului), intre strada Liviu Borcea si strada Ciheiului, au fost montate borduri si stâlpi de iluminat public.

In cursul zilei de azi, 10 noiembrie se realizeaza trasarea marcajelor rutiere, dupa care drumul poate fi utilizat de catre cetateni.

Prin realizarea acestei strazi noi, Primaria Oradea doreste fluidizarea traficului de pe strada Grigore Moisil, creându-se doua iesiri din aceasta strada, una la drumul colector si una pe strada Nicolae Sova.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: