Programul Cimitirului de Pastele Mortilor

Luni, 17 Mai 2021

Programul Cimitirului de Pastele Mortilor
Duminica, 9 mai 2021, ziua in care crestinii ortodocsi isi pomenesc mortii, accesul publicului in Cimitirul Municipal Rulikowski va fi prelungit, fiind permis in intervalul orar 8-21. Accesul auto va fi permis doar in schimbul unei taxe de 50 de lei.

Prin exceptie, vor avea acces gratuit persoanele cu handicap locomotor sau cu mobilitate redusa, in baza legitimatiei care atesta acest fapt, afisata pe parbrizul autovehiculului. De mentionat ca abonamentele lunare auto nu vor fi valabile in ziua de duminica, 9 mai.

In cursul zilei de sâmbata, 8 mai 2021, accesul auto in cimitir va fi permis, cu precizarea ca, in caz de aglomeratie, intrarea se va face pe poarta principala, iar iesirea, pe poarta dinspre cartierul Europa. Viteza de deplasare in incinta cimitirului va trebui mentinuta la maximum 15 km/h, iar parcarea se va face fara a deranja accesul pietonilor si traficul auto. Cei care doresc unelte (sape, greble, lopeti, maturi etc.) pentru aranjarea mormintelor le pot obtine la intrarea in cimitir, pe baza de buletin. Administratia Cimitirului Municipal le recomanda apartinatorilor sa nu aprinda lumânari in preajma coroanelor, evitând astfel eventualele incidente neplacute.

Incepând din 1 aprilie si pâna in 31 august,  accesul publicului in incinta Cimitirului este permis intre orele 8-20.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: