Primaria Oradea asteapta ofertanti pentru reabilitarea a sase cladiri din centrul istoric

Duminica 26 Martie 2017

Primaria Oradea asteapta ofertanti pentru reabilitarea a sase cladiri din centrul istoric
In cursul zilei de ieri, 16 martie, Primaria Oradea a postat pe SEAP anuntul privind organizarea procedurii de licitatie deschisa privind "Achizitia de executie a lucrarilor aferente obiectivului Reabilitare cladiri "Ansamblu urban - Centru istoric" - 6 loturi.

Autoritatea contractanta este Municipiul Oradea, iar documentatia de atribuire se gaseste pe SEAP, atasata invitatiei de participare nr. 401544/16.03.2017 la sectiunea "Documentatie si Clarificari".

Termenul limita de depunere a ofertelor este 03.04.2017, procedura este procedura simplificata si se desfasoara online. Data limita de evaluare a ofertelor este 28 aprilie 2017. Valoarea estimata a lucrarilor este de 1.624.549,38 lei pentru cele sase cladiri care urmeaza a fi reabilitate.

Cele sase cladiri care vor fi reabilitate in urma acestei licitatii sunt: Vasile Alecsandri nr. 3 (Casa Roth), Vasile Alecsandri nr. 7, Piata Regele Ferdinand nr. 3, Iosif Vulcan nr. 2 (Casa Kolozsvary) si nr. 4-6, precum si cladirea de pe strada Republicii nr. 31 - imobilul aflat vizavi cu Serviciul de Evidenta a Populatiei.

„Prioritar petru noi in urmatorii 2-3 ani este reabilitarea cladirilor din zona centrala, pentru a le reda frumusetea de odinioara si pentru a scoate si mai mult in evidenta patrimoniul arhitectural al orasului nostru. Toate acestea vor contribui la dezvoltarea turismului de patrimoniu, care este o componenta importanta a turismului cultural", a spus Lucian Popa, directorul executiv al Directiei Patrimoniu Imobiliar.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: