Parcul Industrial II, Oradea: investitii de 5,7 milioane de euro si 75 de locuri noi de munca!

Vineri, 26 Mai 2017

WDP Development va construi in Parcul Industrial II o hala de productie si depozitare si o cladire de birouri, urmand sa le inchirieze altor companii. Acestea vor crea 30 de noi locuri de munca. Tot in luna mai, Agentia de Dezvoltare Locala Oradea a semnat un nou contract cu compania Real Expert Advertising care va […]
The post Parcul Industrial II, Oradea: investitii de 5,7 milioane de euro si 75 de locuri noi de munca! appeared first on Presa Oradea.
 WDP Development va construi in Parcul Industrial II o hala de productie si depozitare si o cladire de birouri, urmand sa le inchirieze altor companii. Acestea vor crea 30 de noi locuri de munca. Tot in luna mai, Agentia de Dezvoltare Locala Oradea a semnat un nou contract cu compania Real Expert Advertising care va realiza o investitie in valoare de 600.000 euro si va crea 45 de noi locuri de munca.
Agentia de Dezvoltare Locala Oradea a finalizat o noua procedura de negociere directa pentru o investitie de 5,1 milioane de euro care va fi realizata de compania WDP Development in Parcul Industrial II de pe strada Ogorului. Suprafata totala de teren solicitata de acest dezvoltator este 17.537 metri patrati.

Investitorul va construi o hala de productie si depozitare de aproximativ 4.000 de metri patrati si o cladire de birouri de aproximativ 240 de metri patrati, urmand sa le inchirieze altor companii.
Printre acestea se numara Kuehne & Nagel, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de logistica, transport si depozitare din lume. Companiile care vor inchiria cladirile ce vor fi construite de WDP Development vor crea 30 de noi locuri de munca in Parcul Industrial II.
Constructiile vor respecta toate conditiile prevazute in Regulamentul de Functionare al Parcului Industrial, iar terenul a fost negociat la pretul de 9 euro/metru patrat.

Durata contractului este de 25 de ani iar termenul de finalizare a investitiei, asumat de dezvoltator, este de doi ani. Tot in luna mai, Agentia de Dezvoltare Locala Oradea a semnat un nou contract cu compania Real Expert Advertising care va realiza in Parcul industrial II o investitie in valoare de 600.000 euro si va crea 45 de noi locuri de munca.
Cu aceste doua noi investitii din acest an Parcul Industrial II din Oradea numara 23 de rezidenti care si-au asumat investitii in valoare de 29,3 milioane de euro si crearea a aproximativ 1.000 de locuri de munca. Suprafata totala a parcului este de 83 de hectare, iar gradul de ocupare este de 23%.
Ichim Vasilica
The post Parcul Industrial II, Oradea: investitii de 5,7 milioane de euro si 75 de locuri noi de munca! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: