Oradea - online programming , coding and web-design by Web4Future
     Azi,
 
evenimente Oradea evenimente Oradea
|HOME > Stiri locale Oradea
stema Oradea


  Bun venit !
  Despre Oradea
  Informatii utile
  Comert.Afaceri.   Finante
  Media.Comunicare
  Educatie.Arta.   Cultura
  Sanatate
  Geografie.Turism
  Sport.Agrement
  Evenimente locale
QUICK LINKS
Info Financiar
Info Meteo
Stiri
Cinema
Teatru
Chat
Mica Publicitate
Matrimoniale
CAUTARE
DIVERSE
Regaseste-ti prietenii
Talente oradene
Reteta saptamanii
Oferta noastra Contactati-ne

 

 

An Luna Zi  
- -
Cuvant cheie:
Sortare dupa data:
PROTEST CU PANGLICĂ ŞI RIME - Miercuri, 28 Ian. 2009
Cu poezii şi cu maşini legate cu o panglică. Este modul în care taximetriştii de la VIP au decis să-şi continue protestul din faţa Primăriei. Autoturismele cu cupolă au fost aşezate la o distanţă de câţiva centimetri unul de altul, pentru a nu putea fi ridicate de autospeciala Serviciului de Parcări. Acţiunea este o reacţie la decizia primarului Ilie Bolojan, de a scoate de la naftalină o hotărâre de Consiliu Local care interzice parcarea mai lungă de o oră în zona instituţiei. Edilul a primit de la protestatari şi un “cadou”… în versuri.

detalii...

CRIZA TAXIMETRIŞTILOR - Miercuri, 28 Ian. 2009
În vreme ce unii protestează, alţii se gândesc serios să se lase de meserie. Taximetriştii orădeni spun că în ultimele luni numărul clienţilor a scăzut la jumătate, iar afacerea devine nerentabilă. Oamenii preferă să folosească tramvaiele sau autobuzele, ori chiar să meargă pe jos pentru a economisi nişte bani.

detalii...

SE ÎNTORC COPIII STRANIERILOR - Miercuri, 28 Ian. 2009
Şi-au petrecut o parte din copilărie în Occident, acolo unde unii au uitat propria limbă. Acum se reîntorc în ţară, forţaţi de criza economică. După ce părinţii lor şi-au pierdut locurile de muncă din străinătate, sute de copii plecaţi în lumea largă revin acasă şi se înscriu la şcolile din Bihor. Numai din toamna anului trecut 230 de copiii au început cursurile în limba română.

detalii...

REDUCERILE DE POSTURI ŞI ÎN TERITORIU - Miercuri, 28 Ian. 2009
Umbra disponibilizărilor se întinde şi asupra instituţiilor bugetare din judeţ. După ce la nivel central s-a propus reducerea cu 20% a personalului din ministere, măsura va fi aplicată şi în teritoriu. Deocamdată doar Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor a primit o notificare în acest sens. Nu este exclus ca în săptămânile următoare să fie vizate şi alte instituţii.

detalii...

CET - Miercuri, 28 Ian. 2009

Peste 1 milion şi jumătate de lei. Aceasta este valoarea totală a datoriilor pe care asociaţiile de proprietari din Oradea le-au acumulat către Electrocentrale în 2008.

Cea mai mare restanţă îi aparţine unei asociaţii din cartierul Rogerius care trebuie să achite o datorie de 210 mii de lei. |
Nici Spitalul Judeţean nu stă bine la acest capitol. Electrocentrale Oradea trebuie să recupereze de la instituţia sanitară nu mai puţin de 123 de mii de lei.

În total, la sfârşitul anului trecut, beneficiarii serviciilor CET-ului au acumulat datorii de peste 38 de milioane de lei către societate. Acesta unul dintre motivele pentru care Electrocentrale Oradea a încheiat anul 2008 cu o pierdere de mai bine de 30 de milioane de lei.

Reporter: Szomoru Edina

detalii...

“APROXIMATIV MULŢUMIŢI” - Miercuri, 28 Ian. 2009
“Aproximativ”. Acesta este cuvântul cel mai des folosit de şeful conservatorilor bihoreni atunci când s-a referit la rezultatele negocierilor cu colegii din PSD. Traian Bodea s-a declarat “aproximativ mulţumit” ca partidul său a obţinut patru posturi de directori executivi şi tot atâtea de adjuncţi în cadrul instituţiilor descentralizate din judeţ. Pe una dintre aceste poziţii ar putea rămâne actualul şef, cu condiţia să se înroleze în partidul conservator.

detalii...

VITEZOMANII LA CONTROL - Miercuri, 28 Ian. 2009
Nici măcar faptul că anul trecut, la fiecare 5 zile, o persoană a murit în accidentele produse în Bihor nu-i temperează pe vitezomani. De această tristă realitate s-au convins, dacă mai era cazul, agenţii de circulaţie, care au au prins astăzi zeci de conducători auto care nu respectau viteza legală. În cele patru ore în care au monitorizat drumul naţional 1, poliţiştii au amendat 75 de şoferi care confundau şoseaua cu un circuit de raliuri.

detalii...

  Pagina 1 din 1391   Inainte >>

 


Bun venit | Despre Oradea | Informatii utile | Comert. Afaceri. Finante | Media. Comunicare
Educatie. Arta. Cultura | Sanatate | Geografie. Turism | Sport. Agrement | Evenimente locale


Programul cinematografelor | Programul teatrelor | Curs valutar
Vremea in Oradea | Harta Oradea | Imagini din Oradea | Diverse

Copyright©2000- Oradea-OnLine.Ro Toate drepturile rezervate.