Nunta de aur - o noua sarbatoare pentru Primaria Oradea

Vineri, 27 Martie 2015

Nunta de aur - o noua sarbatoare pentru Primaria Oradea
 

Primaria municipiului Oradea a organizat vineri, 27 martie 2015,  cea de-a doua editie din acest an a premierii familiilor care au sarbatorit 50 de ani de casatorie.

La aceasta festivitate au fost invitate 42 de familii, care au fost felicitate de viceprimarul Mircea Malan. Acesta a inmânat câte o diploma de fidelitate, insotita de un premiu in bani, in cuantum de 500 lei pentru fiecare pereche.

Viceprimarul a tinut sa precizeze importanta acestui eveniment pentru administratia locala, pentru care evenimentul Nunta de Aur a devenit un bun obicei: "Este o bucurie  pentru Primaria Oradea sa premieze anual un numar mare de cupluri care implinesc 50 de ani de casatorie. In numele administratiei locale, doresc sa va felicit pe toti pentru statornicie si sa va urez multa sanatate in continuare!"

De asemenea, reamintim cetatenilor municipiului Oradea ca, in conformitate cu HCL nr.867/2005, se acorda un premiu in bani in valoare de 1.000 lei persoanelor care au implinit venerabila vârsta de 100 de ani si au domiciliul in municipiul Oradea. Compartimentul de stare civila primeste in continuare cereri, la camera 14 parter, in cladirea primariei. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0259/408825.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: