Licitatie pentru construirea unei cladiri multifunctionale in zona Parcului Traian

Marti, 30 Mai 2023

Licitatie pentru construirea unei cladiri multifunctionale in zona Parcului Traian
Municipiul Oradea a demarat licitatia lucrarilor pentru cladirea multifunctionala cu spatii comerciale si birouri ce se va edifica vizavi de Baroul de Avocati Bihor.

Anuntul a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP) si pe site-ul Primariei Oradea, la sectiunea Informatii de interes public, sub denumirea „Construire cladire multifunctionala cu spatii comerciale si birouri, str. Parcul Traian nr. 12A-14, nr. cad. 168044, 205870, Oradea".

Anuntul are codul unic de inregistrare: 4230487/2023/34, iar valoarea estimata este 7.960.860,62 lei (fara TVA).

Termenul de depunere a ofertelor in SICAP este 3 iulie 2023, ora 15:00.

Scopul acestui proiect este restructurarea urbana a amplasamentului celor trei parcele situate intre strazile George Enescu si Franz Schubert si construirea de cladiri multifunctionale cu un regim de inaltime P+3E+Er, care sa se integreze atât functional, cât si volumetric si al plasticii arhitecturale, in caracterul pietei Parcul Traian. Prin proiect se propune realizarea unei cladiri multifunctionale, cu spatii comerciale si birouri, cu acces din str. Parcul Traian si str. George Enescu.

In urma elaborarii documentatiei la faza PT, suprafata construita este de 317,40mp, iar suprafata utila totala este de 1.641,78 mp. Conform proiectului, investitia se va realiza in decurs de 1 an.

 

  Municipiul Oradea a demarat licitatia lucrarilor pentru cladirea multifunctionala cu spatii comerciale si birouri ce se va edifica vizavi de Baroul de Avocati Bihor. Anuntul a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: