Irina Begu si Sorana Cirstea joaca azi in primul tur al Qatar Open.

Marti, 13 Februarie 2018

Jucatoarele Irina Begu si Sorana Cistea vor juca azi in primul tur al probei de simplu din cadrul turneului de la Doha (Qatar). Competitia de categorie Premier 5 va avea premii in valoare de 2,6 milioane de dolari. Irina Begu, clasata pe locul 37 mondial o va intalni, la ora 16:00 pe australianca Samantha Stosur, clasata […]
Post-ul Irina Begu si Sorana Cirstea joaca azi in primul tur al Qatar Open. apare prima data in Stiri Oradea.
 Jucatoarele Irina Begu si Sorana Cistea vor juca azi in primul tur al probei de simplu din cadrul turneului de la Doha (Qatar).
Competitia de categorie Premier 5 va avea premii in valoare de 2,6 milioane de dolari.
Irina Begu, clasata pe locul 37 mondial o va intalni, la ora 16:00 pe australianca Samantha Stosur, clasata pe locul 44 WTA, iar Sorana Cirstea, situata pe locul 38 WTA va evolua in cea de-a doua partida, tot in jurul orei 16:00, impotriva Mariei Sakkari din Grecia, ce este clasata pe locul 60 WTA.
Dupa acest meci, Begu va face pereche cu Monica Niculescu in proba de dublu, cele doua urmand sa le intalneasca in primul tur pe cehoaicele Barbora Krejcikova si Katerina Siniakova, in jurul orei 19:00.
Intr-un alt meci din primul tur al probei de dublu, Mihaela Buzarnescu si frantuzoaica Alize Cornet vor infrunta, miercuri, la ora 19:00, cuplul Alicja Rosolska/Abigail Spears (Polonia/SUA).
Post-ul Irina Begu si Sorana Cirstea joaca azi in primul tur al Qatar Open. apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: