In weekend, un nou targ de nunti la Era Park!

Marti, 14 Ianuarie 2020

Centrul Comercial ERA Park Oradea va incepe anul 2020 cu o noua editie a Mojo Wedding Expo, un targ de nunti ajuns la cea de-a patra editie, menit sa le faca viitorilor miri alegeri mai usoare. Evenimentul se va desfasura weekendul viitor, in perioada 17-19 ianuarie, atat sub cupola, cat si in zona de galerii […]
The post In weekend, un nou targ de nunti la Era Park! appeared first on Presa Oradea.
 Centrul Comercial ERA Park Oradea va incepe anul 2020 cu o noua editie a Mojo Wedding Expo, un targ de nunti ajuns la cea de-a patra editie, menit sa le faca viitorilor miri alegeri mai usoare.
Evenimentul se va desfasura weekendul viitor, in perioada 17-19 ianuarie, atat sub cupola, cat si in zona de galerii a complexului.
Zeci de expozanti din toate domeniile vor pune la dispozitie o paleta larga de produse, de la rochii de mireasa ori costume, pana la oferte de verighete, prajituri, candy bar, inghetata, animatie pentru copii, cocktail bar, decoratiuni si aranjamente florale, decoruri, dar si oferte pentru hostess sau cabine foto.

Tot in cadrul targului, viitoarele mirese vor avea oportunitatea de a participa la demonstratii de machiaj special pentru ziua cea mare. Make-up artistele Diana Superar, Roxana Buzle si Denisa Catai, de la Centrul de infrumusetare Royal School, vor veni duminica, 19 ianuarie, incepand cu ora 15.00, sa dezvaluie cele mai noi tendinte in materie de machiaj pentru mirese, dar si pentru a oferi recomandari.
Vineri, 17 ianuarie, targul va fi deschis intre orele 14.00 si 21.00, sambata, 18 ianuarie, intre 11.00 si 20.00, iar duminica, 19 ianuarie, intre 11.00 si 19.00. Intrarea va fi libera pentru toata lumea.
Ichim Vasilica
The post In weekend, un nou targ de nunti la Era Park! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: