Impozite 2020 - Online castigi dublu

Luni, 13 Ianuarie 2020

Impozite 2020 - Online castigi dublu
Directia Economica a finalizat procedurile de deschidere a noului an fiscal inainte de termenul anuntat initial, astfel ca, incepând de azi, 13 ianuarie, se reia incasarea impozitelor si taxelor de orice fel, datorate bugetului local.

Reamintim contribuabililor ca Primaria Oradea ofera reduceri diferentiate celor care achita integral obligatiile, oricând pâna la data de 31 martie 2020, dupa cum urmeaza:

A. In cazul achitarii la Primarie - sala ghiseelor, posta, C.E.C., prin P.O.S., prin internet banking sau prin ordin de plata:

- 4% in cazul impozitului pe cladiri persoane fizice si juridice;

- 4% in cazul impozitului pe teren persoane fizice si juridice;

- 4% in cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice si juridice.

B. In cazul achitarii online prin intermediul site-urilor www.oradea.ro, www.ghiseul.ro si aplicatia „Plata Impozite MobilePay":

- 8% in cazul impozitului pe cladiri persoane fizice si juridice;

- 8% in cazul impozitului pe teren persoane fizice si juridice;

- 8% in cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice si juridice.

Concomitent se desfasoara campania "PLATESTE IMPOZITUL ONLINE SI CÂSTIGA O ZI DE DISTRACTIE LA AQUAPARK NYMPHAEA", prin care Primaria Oradea va premia persoanele si firmele care vor plati online taxele si impozitele datorate pe anul 2020 pâna la data de 31 martie, acordând saptamânal prin tragere la sorti un voucher, constând intr-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: