A fost extras ultimul castigator din cadrul campaniei 2021 ,,Plateste impozitul online si castiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea\\

Miercuri, 07 Aprilie 2021

A fost extras ultimul castigator din cadrul campaniei 2021 ,,Plateste impozitul online si castiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea\\
Astazi, 6 aprilie, a avut loc ultima extragere in cadrul campaniei „Plateste impozitul online si câstiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea" din anul 2021, prin care Primaria Oradea doreste sa-i motiveze pe contribuabili sa plateasca impozitul online.

La aceasta extragere au fost inscrisi contribuabilii care au platit online in perioada 24 - 31 martie 2021, integral, impozitele datorate pentru anul in curs.

Din cei 6.064 de contribuabili inscrisi, prin extragerea computerizata a fost desemnata câstigatoare Cuc Ana-Marianaproprietarade pe strada Aurel Lazar. Aceasta va fi instiintata prin adresa la domiciliu privind posibilitatea ridicarii premiului de la sediul Primariei, in termen de 30 de zile. Voucherul ofera o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulti si 2 copii sub 18 ani si este valabil pâna la sfârsitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase si doua rezerve, care ar putea beneficia de premiu in cazul in care câstigatorul, din diverse motive, nu isi va revendica voucherul in termenul prevazut.

In campania din acest an, care s-a desfasurat in perioada 13.01.2021 - 31.03.2021, au fost acordate 11 premii. Campania a avut un real succes in rândul oradenilor, la extrageri participând in total peste 38600 de contribuabili.

Primaria Oradea le multumeste tuturor contribuabililor care si-au platit integral taxele si impozitele datorate pe anul 2021 pâna la data de 31 martie, optând pentru serviciile de plata online.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: