A fost deschis un centru mobil de vaccinare in complexul comercial Auchan

Sambata, 23 Octombrie 2021

A fost deschis un centru mobil de vaccinare in complexul comercial Auchan
Având in vedere necesitatea cresterii capacitatii de vaccinare a populatiei in judetul Bihor si adresabilitatea crescuta a oradenilor la vaccinare, un nou centru mobil, complet echipat, s-a deschis in interiorul complexului comercial Auchan.

Noul centru de vaccinare s-a deschis azi, 22 octombrie, si se afla in zona magazinului Flanco. Accesul se va face pe scarile rulante. Centrul va functiona doar in weekend (vineri, sâmbata si duminica) iar programul va fi de la ora 09.00 la 21.00. Persoanele care doresc sa se vaccineze pot opta pentru vaccinurile Pfizer sau Johnson & Johnson.

Prin deschiderea noului centru de vaccinare este posibila efectuarea unui numar mai mare de vaccinari intr-un timp scurt si in conditii de siguranta sanitara.

Cei care doresc sa se vaccineze in Oradea mai au la dispozitie centrul modular din Piata Emanuil Gojdu, unde pot opta pentru vaccinurile  Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna sau AstraZeneca, sau centrul de la Colegiul „Traian Vuia" unde se pot vaccina cu Pfizer si Johnson & Johnson. Ambele centre sunt deschise zilnic, de la 08.00 la 20.00.

Persoanele care doresc sa se imunizeze in cartierul Rogerius pot opta pentru centrul de vaccinare de la Spitalul Pelican, unde se administreaza serul de la Pfizer.

Mentionam faptul ca in România vaccinarea impotriva SARS-CoV-2 este voluntara si gratuita. Vaccinarea este solutia optima pentru revenirea la o viata normala, intr-un mediu favorabil si sigur.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: