Firma turceasca de cabluri. Investitie de 26 de milioane de euro si 200 de locuri noi de munca in Oradea

Miercuri, 11 Iulie 2018

Agentia de Dezvoltare Locala Oradea SA a atras prin negociere directa, o investitie in valoare totala de 26 de milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare investitie din anul in curs pana in prezent, care va genera un numar total de 200 de locuri de munca. Investitia va fi realizata in Parcul Industrial Euobusiness […]
The post Firma turceasca de cabluri. Investitie de 26 de milioane de euro si 200 de locuri noi de munca in Oradea appeared first on Presa Oradea.
 Agentia de Dezvoltare Locala Oradea SA a atras prin negociere directa, o investitie in valoare totala de 26 de milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare investitie din anul in curs pana in prezent, care va genera un numar total de 200 de locuri de munca.
Investitia va fi realizata in Parcul Industrial Euobusiness I, din str. Borsului, pe o suprafata de teren de 54.905 mp., de catre societatea CNR Wire Exim SRL. cu sediul in Bucuresti, companie subsidiara a holdingului Er-Bakir Elektrolitik Bakir Mamulleri A.S. din Turcia.

Contractul privind investitia s-a semnat pe 10 iulie 2018, de catre reprezentantii societatii ADLO SA, respectiv reprezentantii turci ai societatii CNR Wire Exim SRL.
Compania activeaza in domeniul productiei de cabluri si fire/metalurgia cuprului si si-a exprimat intentia ferma de a desfasura in Parcul Industrial activitatile specifice domeniului de activitate si a oricaror altor activitati conforme Legilor aplicabile in materia parcurilor industriale.


,,Aceasta investitie reprezinta inca o dovada a deschiderii municipalitatii fata de investitorii straini si nu numai, acesta fiind un factor decisiv atat in ceea ce priveste serviciile oferite, infrastuctura realizata, cat si facilitatile de care beneficiaza investitorii din partea Primariei Municipiului Oradea"

se afirma intr-un comunicat al ADLO.
Ichim Vasilica
The post Firma turceasca de cabluri. Investitie de 26 de milioane de euro si 200 de locuri noi de munca in Oradea appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: