Fata de 13 ani care si-a injunghiat bunica, a fugit de acasa

Fata de 13 ani care si-a injunghiat bunica, a fugit de acasa

Vineri, 10 August 2018

Adolescenta de 13 ani care si-a injunghiat bunica, este cautata de familie si politisti, fiind disparuta de acasa. Miercurea seara, o fata de doar 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica, pentru faptul ca femeia a refuzat sa o lase afara la joaca. La scurt timp dupa comiterea faptei, fata care este cercetata pentru tentativa de […]
Post-ul Fata de 13 ani care si-a injunghiat bunica, a fugit de acasa apare prima data in Stiri Oradea.
 Adolescenta de 13 ani care si-a injunghiat bunica, este cautata de familie si politisti, fiind disparuta de acasa.
Miercurea seara, o fata de doar 13 ani din Oradea si-a injunghiat bunica, pentru faptul ca femeia a refuzat sa o lase afara la joaca.

La scurt timp dupa comiterea faptei, fata care este cercetata pentru tentativa de omor, a disparut.

Desi fapta comisa de adolescenta este grava, potrivit legii, minorii care nu au implinit varsta de 14 ani nu raspund penal pentru faptele savarsite.

,,Este interzis sa comunici orice informatie legata de un dosar in care se cerceteaza fapte comise de un minor care, potrivit legii, nu are discernamant si, deci, nu raspunde penal", a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrau.


Post-ul Fata de 13 ani care si-a injunghiat bunica, a fugit de acasa apare prima data in Stiri Oradea.Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: