Expozitie inedita in Cetatea Oradea - ,,Frumusetea curajului"

Vineri, 16 Noiembrie 2018

Fotograful Remus Toderici ii invita pe toti iubitorii de arta, vineri, 16 noiembrie, de la ora 16.00, la Muzeul Orasului Oradea - Complex Cultural, Corp B, etaj II, la vernisajul expozitiei ,,Frumusetea curajului". Expozitia este rezultatul a cinci luni de identificare si fotografiere a persoanelor diagnosticate cu cancer aflate in timpul tratamentului chimioterapeutic. Proiectul si-a […]
The post Expozitie inedita in Cetatea Oradea – ,,Frumusetea curajului" appeared first on Presa Oradea.
 Fotograful Remus Toderici ii invita pe toti iubitorii de arta, vineri, 16 noiembrie, de la ora 16.00, la Muzeul Orasului Oradea - Complex Cultural, Corp B, etaj II, la vernisajul expozitiei ,,Frumusetea curajului".
Expozitia este rezultatul a cinci luni de identificare si fotografiere a persoanelor diagnosticate cu cancer aflate in timpul tratamentului chimioterapeutic.
Proiectul si-a propus, in primul rand, sa readuca incredere in puterile lor doamnelor diagnosticate cu cancer si sa le faca sa se simta frumoase in acest moment dificil al vietii lor. Aceste sedinte foto, au venit sa ilustreze frumusetea fiecareia dintre ele.
In al doilea rand, a urmarit sa motiveze si alti pacienti oncologici si sa le demonsteze ca pot fi frumosi si optimisti, deoarece starea psihica are un factor determinant in lupta cu boala.


,,Nu in ultimul rand, vrem sa educam societatea civica sa nu le priveasca cu mila sau respingere deoarece aceasta etapa e trecatoare"

sustin organizatorii.
Parteneri in proiect: Asocitia Luptatorii Pentru Viata; Muzeul Orasului Oradea - Complex Cultural, Larisa Bejan (make-up) si DeFoto.
Proiectul este finantat de catre Directia de Dezvoltare si Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Judetean Bihor.




Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: