Teatru: "Bani din cer"


Miercuri, 14 Nov 2018, ora: 00:00
Oradea, Casa de Cultura a Sindicatelor

Teatru: "Bani din cer"
Mihai Bendeac vine in Oradea, la Casa de cultura a Sindicatelor, miercuri - 14 noiembrie, pentru a aduce "Bani din cer".

Regizata de Horatiu Malaele, Bani din cer se va juca incepand cu ora 19:00.

Apartinand dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusa in scena in 2001, la Teatrul de Comedie, de Horatiu Malaele.

Vedetele de atunci erau George Mihaita si Virginia Mirea.

Astazi, cele doua personaje sunt inlocuite de Mihai Bendeac si Mihaela Teleoaca.

Henry, un contabil caruia ii pica bani din cer, isi surprinde sotia, intorcandu-se acasa cu o geanta plina de bani. Intamplarea fericita il determina pe Henry sa schimbe radical viata familiei.

Mihaela Teleoaca joaca extraordinar rolul sotiei, Jane Perkins, redand, printr-o cavalcada de nuante, problema consumului de alcool cu care aceasta se confrunta.

Mihai Bendeac intra perfect in rolul lui Henry si ne aminteste de absolventul de teatru de odinioara: traieste sincer - dramatic situatiile prin care trece, consecinta fiind comicul ivit.

Bani din Cer raspunde unor mari framantari ale umanitatii: este de ajuns sa te imbogatesti material, pentru a saraci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine esti?

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete: 60, 80, 100, 120 lei