Spectacolul "Frozen Regatul Inghetat"


Vineri, 23 Nov 2018, ora: 00:00
Oradea, Casa de Cultura

Spectacolul "Frozen Regatul Inghetat"
Theater du Soleil si echipa musicalului "Frozen Regatul Inghetat", va invita sa luati parte la un spectacol magic, cu personaje indragite si cunoscute, atat de cei mici cat si de cei mari.
Dupa reprezentatiile de succes de pana acum, spectacolul vine la Oradea, cu o noua fata si o adevarata petrecere la palat.
Este un show muzical in limba romana, cu dansuri si momente de balet unice, costume si decoruri de basm, care ii vor purta pe cei mici si pe cei mari, intr-o lume de vis, alaturi de cele mai indragite personaje: Printesa Anna, Regina Elsa, Printul Hans, Kristoff , Olaf ...
De ce nu ar trebui sa ratati asa ceva? Va putem da o mie de motive pentru a fi alaturi de noi! Insa pentru a va convinge ca intr-adevar trebuie sa faceti parte din noua noastra poveste, va spunem doar atat: va fi o lume de basm, din care nu veti mai vrea sa iesiti. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiectii 3D, va fi cantec si dans. Va fi bucurie! Intr-un cuvant : copilarie! Voi cand ati fost ultima oara copii?
Va asteptam alaturi de o echipa de profesionisti formata din peste 30 de actori si dansatori. In rolurile principale ii veti putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul), Johnny Badulescu, Sabrina Diacov, Adina Raducan, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Derbas Hany, Iorestina Florea, Teodor Veleanu, Doru Bem, Mihaela Neacsu, Theodor Costache, Andrei Bires si trupa de dans " Dance - World ".

Bilete: 50-70 leiPentru informatii suplimentare:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/frozen-regatul-inghetat-oradea-casa-de-cultura-a-sindicatelor-1026892/performance.html