Frank Sinatra Jazz Christmas Songs


Marti, 11 Dec 2018, ora: 00:00
Oradea, Teatrul Regina Maria

Frank Sinatra Jazz Christmas Songs
Luna Decembrie este o luna a cadourilor, iar "FRANK SINATRA JAZZ CHRISTMAS SONGS" este invitatia perfecta pentru toti cei care doresc sa ofere celor dragi ocazia de a trai farmecul unui spectacol rafinat, de bun gust si plin de emotii.
Multe dintre cantecele de Craciun sunt adevarate hituri ascultate an de an. Marii artisti precum Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin sau Nat King Cole sunt interpretii unora dintre cele mai populare cantece de Craciun.
Cea de a III-a editie Jazz Like That duce mai departe traditia concertelor de Craciun dedicate marilor artisti ai scenei muzicale internationale, oferind publicului un extraordinar spectacol sustinut de Gabriel Farkas and Band pe note de Jazz, a carui ecou se va impleti cu atmosfera sarbatorilor de iarna.
Cu vocea sa de invidiat, Gabriel Farkas readuce in lumina reflectoarelor farmecul cantecelor interpretate de marii artisti ai secolului trecut, dedicandu-si o mare parte din cariera omagierii lui Frank Sinatra. In urma anilor de studiu vocal si teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale si teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat si usurinta cu care reuseste sa pofteasca publicul in lumea Jazz-ului si nu numai.
Asadar, FRANK SINATRA JAZZ CHRISTMAS SONGS va asteapta pe data de 11 Decembrie 2018, ora 20:00, la Teatrul "Regina Maria" din Oradea pentru a trai acea seara magica in care veti asculta, veti canta si va veti bucura de cele mai cunoscute cantece de Craciun transpuse pe ritmuri de jazz, interpretate de vocea inegalabila a entertainer-ului Gabriel Farkas.