Doliu in lumea tenisului. Fostul lider mondial a pierdut lupta cu cancerul

Luni, 20 Noiembrie 2017

Fostul numar 1 mondial, Jana Novotna, s-a stins duminica din viata la doar 49 de ani Sportiva originara din Cehia care se impunea in finala de la Wimbledon in anul 1998 a incetat din viata, duminica, la doar 49 de ani, suferind de cancer. ,,Dupa o lunga lupta cu cancerul, Jana a murit in pace, […]
Post-ul Doliu in lumea tenisului. Fostul lider mondial a pierdut lupta cu cancerul apare prima data in Stiri Oradea.
 Fostul numar 1 mondial, Jana Novotna, s-a stins duminica din viata la doar 49 de ani
Sportiva originara din Cehia care se impunea in finala de la Wimbledon in anul 1998 a incetat din viata, duminica, la doar 49 de ani, suferind de cancer.
,,Dupa o lunga lupta cu cancerul, Jana a murit in pace, inconjurata de familia ei in Republica Ceha,” a fost anuntul postat de WTA pe site-ul lor oficial.
,,Jana a fost o sursa de inspiratie atat pentru cei care au avut sansa sa o cunoasca, atat pe teren cat si in afara lui, iar imaginea ei va straluci mereu in istoria WTA” a declarat Steve Simon, directorul executiv al WTA
Novotna a castigat in cariera sa de 14 ani in circuitul profesionist, nu mai putin de 24 de titluri la simplu, care a fost incununata cu titlul de la Wimbledon, din 1998, castigand in total 17 titluri de Grand Slam, dintre care 12 la dublu si 4 la dublu mixt.
In anul 1995, Jana Novotna a fost introdusa in International Tennis Hall of Fame.
Post-ul Doliu in lumea tenisului. Fostul lider mondial a pierdut lupta cu cancerul apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: